Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem szeret csak punciba vagy a számba élvezni. Engem izgat ha látom ahogy élvez és kijön a sperma. Hiába kértem nem élvez máshova. Más is van így? Miért lehet ez?
Régen olvastam egy könyvet, a védekezési módszerekről írtak átfogóan.
A kihúzós módszert nem azért nem ajánlották mert nem hatásos (naptár módszerrel együtt meglepően az), hanem azért mert váláshoz vezet az esetek 99%ban.
Egyik fél sem tudja elengedni magát szex közben, az jár a fejükben mikor kell már kihúzni, ki fogja-e tudni húzni időben.
Ettől az együttlétek nem lesznek jók.
Az orgazmus is rossz lesz, mert megváltozott helyzetben történik mint előtte az izgatás.
A férfi ezektől idővel ingerült lesz, amit átvesz a nő is, és válás.
Nem 2 alkalom után, de egyenes út.
Egyszer kipróbáltam utána milyen is, tényleg rossz volt. Kihúztam rálőttem asszony hasára és ennyi. Ejakuláció megtörtént, elélvezés nem, kb mintha pisiltem volna.
Utána az ölelkezés is elmaradt mert nem akarta hogy össze legyünk kenve ondóval, a rajta lévőt pár zsepi lehozta, utána pedig már nem volt kedvünk hozzá.
Számomra elmaradt az intimitás és a szexualitás része is a dolognak, legalábbis utólag így éreztem.
Ettől függetlenül egyszer kipróbáltuk, illetve ha a párom kérné évi néhány alkalom beleférne, de szerencsére nem kéri
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!