Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány rajtam kívül, akit izgat a glory hole gondolata?
Figyelt kérdés
Ha masztizok, mindig ilyen videókat nézek, és folyton az jár a fejemben, hogy bárcsak két-három farkat kényezthetnék így, lehetőleg bekötött szemmel.
Nem bizarr ez?
18/L
2022. jún. 28. 21:37
21/36 A kérdező kommentje:
20, Bocsi, de én interneten nem adom ki az adataim.
2022. jún. 28. 22:50
22/36 anonim válasza:
Nyilván költői kérdés volt, a hol lehet megtalálni rész.
Azért egy gyk-n adatokat kérni, ennyire nem vagyok megveszve én sem 🤣
23/36 Pomazi73 válasza:
17 es vagyok. Ha gondolod írj privátban.
25/36 anonim válasza:
Házibulikban csináltunk már ilyesmit. Volt farok amit utána felismertem, de a legtöbbnél sosem tudtam meg kit szoptam. Izgi volt! :)
24L
26/36 anonim válasza:
Igazi glory hole nem. Mármint hogy tényleg egy olyan helyen bárki bedughatja a farkát.
Viszont, hogy tőbb pasit leszopjak vagy egy csoportos szex az bejönne.
26N
27/36 anonim válasza:
Igen van. És tényleg csak az egészségügyi megfontolások tartjak vissza. Nem én vagyok csak ismerem.
28/36 anonim válasza:
Még kicsi vagy. Egy év múlva nem is fogsz erre emlékezni. Vagy ha végre megraknak alaposan. Ne várj ezzel túl sokáig mert már kezdesz becsavarodni!
29/36 anonim válasza:
Valósítsd meg! Nyár van, dobd be magad!
30/36 anonim válasza:
Azóta megvalósítottad kérdező a vágyad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!