Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanultátok a mélytorkozást vagy egyből ment magától?
Én még mindig tanulom :D
Az öklendező reflexet nem könnyű legyőzni
tanultam
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, türelem, gyakorlás
Olvass utána, találni róla leírást bőven.
Próbáltam, de azóta sem sikerült. Szerintem ez nem mindenkinem megy.
Tanultam, de addigra már nagyon érdekelt és utána olvastam és a volt páromon gyakoroltam. Aztán a barátomon is, és idővel jöttem rá, hogy a kisebbet sokkal könnyebb levenni mélyre, a nagyobbat, ha én irányítok is megy. És azért kell, hogy rá tudjak hangolódni, ha azt akarja ne fogazzam és még izgat is, persze a szopás is. Az is izgató, ahogy a másik fél élvezi, volt, aki nagyon hamar eltudtam így vinni, imádta. Volt, aki velem szerette meg a szopást, mert olyan jól csinálom. Ezt ő mondta. Sokat dob rajta még, hogy élvezettel teszem. Imádom a faszt, vele való játékokat, pl. foreskin play, elhúzni a kényeztetést, herével is. A másik amit megfigyeltem, ha a szemébe nézek, attól kész szoktak lenni. Azt is szeretik, ha leviszem mélyre és heréjét megnyalom.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!