Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tanultátok a mélytorkozást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanultátok a mélytorkozást vagy egyből ment magától?

Figyelt kérdés
ha ez tanulható, mi a módja?
2022. jún. 28. 10:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig tanulom :D

Az öklendező reflexet nem könnyű legyőzni

2022. jún. 28. 10:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

tanultam

gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, türelem, gyakorlás

2022. jún. 28. 10:37
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Olvass utána, találni róla leírást bőven.

Próbáltam, de azóta sem sikerült. Szerintem ez nem mindenkinem megy.

2022. jún. 28. 10:39
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Pasi vagyok és azt mondom, hogy soha nem igényeltem azt, hogy torkozzanak. Ezt nem kérem és nem is vágyom rá, de az érzéki orált nagyon is szeretem és izgat.
2022. jún. 28. 10:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Tanulni kell, magától nem megy egyből. A természetes garatreflexet kell tudni kontrollálni. Van akinek megy, van akinek sosem fog - egyénfüggő is.
2022. jún. 28. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ment egyből, viszont az öklendezést sokszor még most is nehéz kontrollálnom. Tehát alapvetően nem a mélytorkozás az, amit tanulni kell szerintem, hanem ez.
2022. jún. 28. 11:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy barát tanitott meg rá. Nem akartam szexet vele,illetve mèg szűz voltam ès tanulatlan. Nagyon jo tanár volt.
2022. jún. 28. 12:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Tanultam, de addigra már nagyon érdekelt és utána olvastam és a volt páromon gyakoroltam. Aztán a barátomon is, és idővel jöttem rá, hogy a kisebbet sokkal könnyebb levenni mélyre, a nagyobbat, ha én irányítok is megy. És azért kell, hogy rá tudjak hangolódni, ha azt akarja ne fogazzam és még izgat is, persze a szopás is. Az is izgató, ahogy a másik fél élvezi, volt, aki nagyon hamar eltudtam így vinni, imádta. Volt, aki velem szerette meg a szopást, mert olyan jól csinálom. Ezt ő mondta. Sokat dob rajta még, hogy élvezettel teszem. Imádom a faszt, vele való játékokat, pl. foreskin play, elhúzni a kényeztetést, herével is. A másik amit megfigyeltem, ha a szemébe nézek, attól kész szoktak lenni. Azt is szeretik, ha leviszem mélyre és heréjét megnyalom.

N

2022. jún. 28. 14:31
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Ahová a feje befér...
2022. júl. 26. 17:39
 10/16 anonim ***** válasza:
70%
8-as: aztarohadt... hogy miért nem tudok ilyen nővel találkozni... akárkivel próbáltam, senki nem tudta még így mélytorkozni, én meg nem tudom, hogyan kell megtanítani..
2022. júl. 26. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!