Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szöveggel a legjobb megszólítani egy buszmegállóban várakozó nőt?
hűűű de rossz szövegek. Ezeket max akkor tudom elképzelni, ha ismer a csaj és te direkt ilyen hülye dumát nyomsz neki, hogy megnevettesd. Ismeretlennél nagyon gáz.
Ha cigis, akkor kérj tüzet, kínáld meg stb. Megvan az első mondat.
Ha merészebb vagy, "vegyél fel" egy ezrest a földről és kérdezd meg, hogy ő ejtette e el. Max buksz rajta egy ezrest. És máris jöhet, hogy "ilyen jó szerencsét ki kell használni. Meghívhatlak egy kávéra? Én fizetek *wink*wink*
A vonatos szerintem vicces :-)
Ha nem erőltetett, hanem természetesen jön neki, és szimpatikus a pasi, nekem tetszene.
Két közös tulajdonsága van a viccesnek szánt "tuti" csajozós szövegeknek. Az egyik hogy nem működnek, a másik hogy iszonyat szánalmasak.
Lehet akár az utcán, buszmegállóban, vonaton stb. is ismerkedni de nem így. Nem "leszólítani" kell, hanem felmérni a terepet van-e nyitottság, szimpátia szikra, köszönni és elkezdeni normálisan kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!