Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hogy egy nő, férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy nő, férfi prostihoz menne egy kiadós punci nyalásért, úgy ahogy egy férfi is prostihoz megy egy kiadós szopásért? Van ilyen?

Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 05:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Zsír ez a kérdés, érdekes gondolat😂. Nekem is eszembe jutott már hogy milyen érzés lehet, ha én vagyok a ribizli. A bátyám is mesélte hogy egyszer őt “dugták” meg. Nem szó szerint, hanem ő volt az akit felszedett a csaj, mintha a csaj dugta volna meg.

Kiváncsi volnék milyen az ha csak használni akar egy lány, én lennék egy lány krvája😝.

2022. jún. 28. 12:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Miért fizetnének amikor a mázsás csúnya nő is talál minden ujjára 3 pasit ingyen.
2022. jún. 29. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!