Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bizonyos férfiaknak csak addig érdekes egy nő, amíg levadászhatja? Utána szinte napról napra csökken az érdeklődése, lelkesedése? Emellett ígérget fűt fát szexuálisan, melyekből csak a töredéke valósul meg, mert nem ér rá….
Egyrészt ott a vadász ösztön ami nem szűnik meg soha senkiben, és nem is változik meg soha.
Másrészt ha nem olyan a partner mint elképzelte az is komoly ok lehet.
Vagy csak a tiltott gyümölcs letépése volt az izgalom, aztán elmúlt az izgalom az első után.
Nekem volt egy-két ilyen "barátnőm", összejött a szex, csak egy hiba volt.
Nem tudtak "dugni".
Külön külön is és együtt is sok múlik.
Hogyhogy nem tudtak dugni? Ezt most nem értem:)) Ha nőkről beszélünk….
Amúgy hogy lehet ezt kivédeni? Azt, hogy e verjenek ilyen rútul át…ha az ember tudja, hogy a másiknak ez ennyi, akkor vele sem megyek egy ilyenbe….
A ferfiakban alap motivacio a szex.
Aztan a nő vagy megtudja fogni maskepp vagy nem
Ezt nem lehet kivédeni, mivel mindenkinek joga van bármikor azt mondani, hogy bocsi, de nem kellesz. Nem feltétlenül átverés ez. Én simán elhiszem, hogy a pasi komolyan gondolta a szövegét akkor, amikor mondta. A valóság valószínűleg józanítóan hatott rá.
Velem is előfordult már ilyen. Utólag nem is hittem el, hogy miket írtam - de vissza tudom olvasni... ezért nem ismerkedem már online.
Itt ez nem online ismerkedés volt, hanem már korábbi személyes ismerettségből továbblépés. Online is beszéltünk eközben, aminek az intenzitása csökkent… Megkapta, amit akart, láthatóan jó volt neki, mondta is…. Aztán egyre kevesebbet keresett, most meg napok óta nem válaszol…:(
Ami rossz volt, hogy nem volt egy normális helyszín az együttlétekre, konkrétan még egy ágy sem. Hiába jeleztem többször, hogy nekem igényem lenne erre.
Az is bánt, hogy ez egy baráti kapcsolatból indult, ahol úgy gondolom vagyunk annyira jóban, hogy őszintének lehet lenni. Egyikünk sem szabad, de én tudtam volna ezt is managelni és a határokat tartani.
Egyedulalloakat keress.
Azoknak fontos a nő is, meg a szex is, akiknek nincs.
12: Ezer féle lehet. Amit én tapasztaltam:
- fekszik mint egy darab fa
- ellenkezője Olyan mint egy talajgimnasztika, percenként más póz,
- Kedvencem: az idők folyamán megtanulta teljesen elfojtani az orgazmust, tehát semmi jelét nem adja, csak szól hogy ja volt már 3... Ja bocs
- Többnyire passzív, csak hagyja magát,
- Nulla hang kb,
- Nem tudja elengedni magát.
stb.
Pasi oldaláról a nőket kéne megkérdezni abban nem vagyok járatos :)
Kimaradt az elsőből hogy nem árt ha passzoltok. Méretekben is. Nem test magasságot értettem, de az se baj persze. (Nekem a kedvencem ha egy fejjel alacsonyabb a hölgy :))
Meg hát hasonló vehemencia is van. Egyikőtök 5 percest szereti a másik meg 1 óra 55 percest. Tudom az átlagos szex 3 - 5 percig tart, de nekem nem.
Kivédeni? Sehogy. Első alkalommal derül ki hogy nagyon elérő, vagy összecsiszolható a dolog. Nagyon szélsőségeseket nem hiszem hogy lehet.
Van akiknek meg egyből minden passzol.
Meg ezer más oka lehet ha nem működik.
Fiatalon mindegy csak legyen szex, mert a "kis" fiók ki vannak készülve egy nap után is. Bele mennek mindenbe, csak legyen.
Felnőttként már azért nem mindegy. Vágya megvan de aztán ha a személyiségetek nem passzol valamiért az is gond lehet. Ez nem hibája senkinek, ez ilyen. Te a madarakról szeretsz beszélni a pasi meg a motorjairól, vagy tudom is én, és egyikőtők se hajlandó meghallgatni a másikat. Kell hogy legyen téma is, két szex között :D
15: manapság sok felé megoldható egy ágy. Nagyobb városokban lehet bérelni egy kéglit néhány órára. Rendes iparág fejlődött ki erre.
11 voltam.
Kérdező...
Gondold ezt végig. A pali alkalmi partnere voltál. Azt írod, hogy szerető vagy, vagyis a fickónak felesége van, vagy legalábbis stabil párja. Ígért olyat, hogy innentől minden idejét rád fordítja majd? És ha ígérte is, te miért hitted el?
Udvarolt neked, amíg le nem feküdtetek. Te valószínűleg túlgondoltad a dolgot, nem? Mert neki könnyen lehet, hogy csak ennyi volt. Ha úgy erzed, hogy sérülsz, azonnal hagyd abba. Ha úgy érzed, hogy ez tök jó pasi, akkor meg vedd tudomásul a helyiértékedet az ő szemében.
Szerintem nem gondoltam túl…. Én sem vagyok szabad! Nem párkapcsolatot kerestem. Mint írtam, barátságként indult a dolog, sok sok beszélgetéssel oda vissza. Ő kezdeményezett, amikor megtudta, hogy szenvedek a házasságomban…
Nekem az is oké lett volna, ha barátság extrákkal a dolog. Volt már ilyenben részem, jól tudtuk működtetni. Ott az vetett véget a dolognak, hogy a srác külföldre ment, de előtte évekig tartott. Én azt gondolom, hogy egy szeretői kapcsolat is lehet magas szintű, testileg lelkileg kielégítő. De az őszinteség fontos és a keretezés.
A szex technikai részével szerintem nem volt gond. Már amennyit ki tudtunk belőle hozni….. Nem akart szobát bérelni… az okát nem tudom:( kitérő választ kaptam. Illetve ígérgetéseket.
És igen, valószínűleg én túl gondoltam a dolgot, mert ez alapján fabatkát sem érek neki, még egy normálisan kivitelezett dugást sem. Én meg megszerettem, legalább is kialakult egyfajta kötődés…ami szintén nem lett volna gond….lehet azt jól kezelni.
Szóval mégiscsak túlgondoltam a dolgot:)))
11,17 köszönöm a részletes hasznos választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!