Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró fiúk fordult elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró fiúk fordult elő veletek megkért egy másik hetero fiu (haver, rokon, mostohafiú) tanítsátok meg jól masztrubálni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
2%

Persze

Minden nap

Az internetet manapság mindenre tudják használni csak arra nem hogy utánna nézzenek annak ami érdekli őket

2022. jún. 27. 20:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Velem történt ilyen, de elutasítottam a kérést, nekem ez már nem fér bele a heteroságba.

Gondolom azért gondolta az illető mert sikeres vagyok egyéjszakás dolgokba és akkor biztos tudom hogy kell jól csinálni...

2022. jún. 27. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Igen és nem volt gondom vele
2022. jún. 27. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Kiskölyökként amikor kezdtük megismerni a témát akkor tanitgattuk egymást néhány haverral. Akkor nem volt ezzel semmi gondunk.
2022. jún. 27. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Utoljára kb. 12-13 éves koromban mondták az osztálytársak hogy kell csinálni, de mivel mindenki hetero volt így nem volt senkinek sem szándéka megmutatni, sem én nem akartam megnézni. Ezért hetero ugyebár az ember...
2022. jún. 27. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen.
2022. júl. 2. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!