Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek, ha a popsitokat nyalja a srác?
10.
Köszike.
9.
Majad ha valakibe nagyon szerelmes leszel, annak még a szarát is megfogod enni, majd figyeld csak meg.
8#
Ugyan az en valagamat meg nem.nyalta ki senki... de valahogy szamomra sosem volt izgato...
Undorito.. es megalazottnak tekintenem.. (a popo nyalo szemszogebol) nyilvan tudom... ha mar odaig eljutottunk hogy kinyalja, biztosan onszantabol tenne.. de nem.tudom..
Undorito es kesz.. szamomra sem izgato.. :) Inkabb nyalja a puncimat :P
A nő volt felháborodva, hogy ki akarja valaki nyalni a kis popsiját???? Érdekes.
Ezt egyébként nem szabad kérdezni, mert azzal elront az ember mindent.
Én ha új partnernek hátulról nyalom a kis puncusát, érzem, hogy fölszisszen, de nem problémázik.
A végén megkérdezi, hogy ez mi volt.
Én meg mondom, hogy pár centit eltévedt a nyelvecském.
Ebben a dzsungelban??? Csodálkozol???
Aztán álltalában csak nevetnek, és legközelebb ők kérdezik, hogy mikor téved már el a nyelvem????
14: amúgy igen, mert egy csomó ember a megfelelési kényszer miatt egy fajta kötelességének érzi, hogy ilyen felvetésre megsértődjön, mintsem ,hogy felvállalja. Ha nem ez lenne a helyzet, csak annyit válaszolna: Én nem szeretem.
Ha felháborodik, akkor ott más dolgok is vannak a háttérben. Nem azt mondom, hogy akkor az egyenesen azt jelenti, hogy szereti, de inkább azt mondom, hogy bármi lehet a háttérben...
A másik meg az, hogy a nőkkel nagyon sokmindent meg lehet szerettetni, csak tudni kell a helyes, és nem lerohanás szerű megközelítést.
Sok nőnek fogalma sincs, hogy mennyi minden jó dolgot lehet csinálni ami jól esik, és majdnem orgazmus minőségű az élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!