Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek, ha a popsitokat nyalja a srác?
Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 19:51
2/17 anonim válasza:
Nem volt még egyetlen egy ilyen kérdés se az oldalon, tök jó hogy kérdezted. Az oldal tetején van amúgy egy kereső az a neve, ott tudsz utánanézni volt-e már hasonlóan magasröptű kérdés az oldalon, de a google is szuper!
3/17 anonim válasza:
Eddig csak pár másodpercig csinálták, de sosem kértem és nem is hiányzott. Nekem nem ad hozzá.
5/17 anonim válasza:
Még nem nyalta ott de nem is fogja.
8/17 anonim válasza:
Szeretnék férfiként válaszolni.
Nálam teljesen alap, és természetes, hogy ha valakibe szerelmes vagyok, vonzódok hozzá, akkor jól kinyalom a popsiját is.
Volt aki nem akarta, de rábeszéltem.
Utána meg már nemtudtam leállítani. Sokszor fürdés és tisztálkodás nélkül is azt akarta.
Ez azért volt jó, mert én meg nem tudtam magamról, hogy így is szeretem.
Most arra készülünk, hogy ezen a hétvégén babgulyás lesz az ebéd, és ha pár óra múlva nyalogatom, akkor tudjon közben jó nagyokat fingani.
Bár most a gulyáshoz sajnos nagyon meleg lett.
Tud valaki ötletet, hogy a babgulyáson kívül mitől lehet még jó nagyokat fingani?????
Nem zavar az sem, ha nagyon büdös.
9/17 anonim válasza:
#8 szerintem nem sokan voltak kíváncsiak arra, hogy vonzódsz a párod fingjához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!