Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha az első alkalommal amikor szexeltek a párotokkal, beleélvezne az alsógatyájába?
Nem gondolnék semmit, akárkivel történhet ilyen, tovább kell lépni. De biztos hogy nem éreztetném a partnerrel hogy csalódott/haragos/akármi vagyok miatta, sajnos nem sajnos férfiaknál előfordulhat hogy túl gyorsan elmegy, feláll amikor nem kéne, vagy pont hogy nem áll amikor meg kéne.
Azért meg nem hibáztathatok senkit, történhet ilyen, és nincs is vele semmi baj.
Mondjuk szerintem az már régen rossz hogy ha valaki emiatt kiröhögi a partnert, vagy bűntudatot kelt benne. Azt megértem hogy baromi zavaró hogy ha ez egymás után tízszer is előfordul, de hogy ha egyszer-kérszer így sikerül azzal nincs mit tenni.
Hát mondok egy példát, sőt kettőt...22 évesen az akkori új barátnőmmel pettingeltünk, lekerültek a ruhadarabok, én már csak alsónadrágban voltam, persze álló farokkal...csokolóztunk, megsimogatta a gatyámat, és aztán hirtelen ráfogott a farkamra...én megfeszültem, ő riadtan rám nézett, de akkor már ő is érezte, hogy elélveztem, konkrétan" átlőttem" a gatyámon, kívül is folyt 🤣🤣🤣
A másik, egy későbbi, rövid kapcsolatomban is az első szexnél jártunk már, előtte alapos izgatás, simogatás, én a csaj cicijét szopogattam, miközben a jobb kezem haladt lefelé. Benyúltam a nacijába, és bugyin keresztül akartam egy kicsit simogatni a punciját... néhány pillanatig csináltam is, utána megremegett, belém kapaszkodott , és furcsa, ziláló, de visszafogott nyöszoörg3s közepette úgy elélvezett, hogy még be is spriccelt a bugyijába, meg a tenyerembe 🤣
Nos, mindkét esetet többször előhoztuk, mint poént!
Soha egyikünk sem találta gáznak a dolgot, vagy nem égette a másikat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!