Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/39 anonim válasza:
Egy átlagos aktus volt a nővel. Inkább amiatt tartom az egyik legjobbnak, hogy a részletek totál felizgattak. Csókkal kezdtünk, közben simogattam a nuniját, és fenekét finoman ujjaztam. Utána nyalás,fenékujjazással, amitől annyira begerjedtem, hogy velem már nem kellett foglalkoznia, hogy egyenesbe jöjjek :)
Utána szexeltünk kb 30 percig, aminél ő elélvezett az első kb 10 percben. Én meg elhúztam szándékosan az enyémet, annyira tetszett az egész aktus.
Végül elélveztem, és utána szétnyaltam a fenekét. Egy átlag aktus, de nekem örökre bevésődött.
22/39 anonim válasza:
Amikor úgy beállt Gagastar Milán hogy gumi nélkül is dugni lehetett.
23/39 anonim válasza:
Amikor a Duna parton dugtak meg
24/39 anonim válasza:
Duna parton én is megdugnálak.
37F
26/39 anonim válasza:
Online óra közben leszopott a baràtnőm
27/39 anonim válasza:
Más barátnőjét/feleségét dugtam..
29/39 anonim válasza:
Nekem most volt egy halloweeni bulin. Semmi extra nem volt benne, de izgi volt. Élveztem.
23L
30/39 anonim válasza:
Tobbeszszex 6 pasi 2 csaj felallasban. N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!