Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiatal férfiak akik nagymama korú nőkre is buknak szexuálisan, és ha igen akkor MIÈRT?
Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 23:06
1/16 anonim válasza:
Mert tudják mit akar a férfi és nem finnyásak. 44F
2/16 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy kire buknak, mert van olyan 60-as hölgy, aki fiatalos, és letagadhatna vagy 10-15 évet a korából. Például: Sütő Enikő. Mai napig jól néz ki.
Ha viszont arról van szó, hogy valaki kifejezetten öregasszonyokra bukik, arra nincs magyarázatom. De kifejezetten perverz dolognak tartom, és szerintem mentálisan nem ép az olyan ember.
3/16 A kérdező kommentje:
70 èves nőre gondolok konkrétan.
2022. jún. 26. 23:21
5/16 anonim válasza:
Grentofília a jelenség neve.
(2 voltam)
6/16 A kérdező kommentje:
1:Mit akar egy férfi?
Aszott, ráncos,összeesett,protkós,esetleg még büdös öregasszonyt?!
2022. jún. 26. 23:30
7/16 anonim válasza:
Ápolt és illatos volt, a legjobb értelemben. Nem kor függő az ápoltság, volt dolgom kifejezetten büdös tinivel,vagyis nem volt, mert a hányinger kerülgetett.
9/16 A kérdező kommentje:
De a bőrük rossz minősègű màr nagyon...
2022. jún. 26. 23:39
10/16 A kérdező kommentje:
Hát én öregeket 95 % ban Budapesten, büdöset érzek....
2022. jún. 26. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!