Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymamám látott rólam meztelen képet, felejtsem el az egészet?
Voltam nemrég egy túrán az országon belül és csináltam képeket a tájról, tegnap pedig átmentem mamámhoz segíteni bevásárolni az ünnepnapokra stb.
Megmutattam neki a túrán készült képeket és ő lapozta a fotókat a telefonomon, nem vettem észre, hogy mikor lesz vége a képeknek és elfelejtettem, hogy rajta hagytam egy képet a farkamról. Szóval odalapozott arra a képre aztán meglepődött és viccesen azt mondta, hogy azt hitte nagyobb az enyém.
Konkrétan erre nem reagáltam csak szégyelltem magam és gyorsan eltettem a telefonom aztán eltereltem a témát.
Szerintetek felejtsem el az egészet vagy szóba kéne hozni a dolgot?
Most nem tudom, hogy csak viccből mondta vagy miért, de azt se akarom, hogy elpletykálja a családon belül, hogy látott rólam ilyen képet azt meg végképp nem, hogy ő azt hitte nagyobb.
:D
Na, de komolyra fordítva a szót X'D
Gecc! Mekkora oltás a grammytől.
Szerintem felejtsd el nyugodtan...
...majd ő úgyis emlékeztet néha,ha főz nudlit
Engem kiskoromban fürdetett is a nagymamám.
Gondolom, téged is, nem?
Akkor meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!