Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egy hete nagyon kíván, több év szünet után. Mitől lehet?
A férjem kb. egy hete olyan szenvedélyesen néz rám és csókol mint a kapcsolatunk hajnalán. Simogat, markolgat, csapdossa a fenekem és magához húz és állandóan merevedése van. Pedig már évek óta nem érdeklődik irántam és a szexuális életünk is nagyjából havonta 1-2 alkalomra korlátozódott, szinte ugyanolyan pózok és koreográfia szerint, max fél óra, kis francia és misszionárius...
Na pár napja, mint régen 1-1,5 órás szex, póz váltogatás, 69, mellszex, minden ami évek óta nem volt.
A barátnőm azt mondja, biztos kidobta a szeretője, de én tuti biztos vagyok, hogy soha nem csalt meg. A cslád, a gyerek a mindene, dolgozik mint a güzü a gyerkért és értem.
13 éve vagyunk eggyütt, van egy gyerekünk és 6 éve vagyunk házasok.
35L, 36F
Valami turpisság szerintem is van a sztori mögött.
Az emberek amúgy sem őszinték, főleg a fèrfiak.
35 N
Nem kell mindenben a rosszat keresni.
Mindennek van jó és rossz oldala úgy is. Tehát kérdés melyiket akarod meglátni.
Nálunk a feleségem sikeresen kivezette a szex -et az érintést, az ölelést, a puszit is. Ha véletlenül hozzá érek vérben forog a szeme.
Most a köszönés kivezetése folyik éppen. Eleinte szia volt, jött a heló üres hanglejtéssel, most már hümmögésnél vagy bólintásnál tartunk. Én maradtam a sziánál. Fogalmam sincs miért van ez. Már a gyerekeknek is feltűnt.
De elkezdték átvenni a feleségem viselkedését, üvöltenek mint a vadmalac ha hozzájkuk ér a feleségem, és köszönés képen hümmögnek vagy bólintanak, és nincs puszi meg ölelés.
Próbáltam beszélni vele hogy mi ez az egész, a tudod te jótól, a pontosan tudodig terjedt a skála. De nem tudtam meg semmit.
Nem tudom meddig fokozható ez... Szeretem őket de nem tudom mi történik.
Ne jussatok eddig.
Örülj neki...
Van tapasztalatom bőven,miért irtam azt...
35N
ma 00:26
Hát mert olyan igazi b**atlan pokrócnak tűnsz, ha meg nem sértelek 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!