Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem egy hete nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egy hete nagyon kíván, több év szünet után. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

A férjem kb. egy hete olyan szenvedélyesen néz rám és csókol mint a kapcsolatunk hajnalán. Simogat, markolgat, csapdossa a fenekem és magához húz és állandóan merevedése van. Pedig már évek óta nem érdeklődik irántam és a szexuális életünk is nagyjából havonta 1-2 alkalomra korlátozódott, szinte ugyanolyan pózok és koreográfia szerint, max fél óra, kis francia és misszionárius...

Na pár napja, mint régen 1-1,5 órás szex, póz váltogatás, 69, mellszex, minden ami évek óta nem volt.

A barátnőm azt mondja, biztos kidobta a szeretője, de én tuti biztos vagyok, hogy soha nem csalt meg. A cslád, a gyerek a mindene, dolgozik mint a güzü a gyerkért és értem.

13 éve vagyunk eggyütt, van egy gyerekünk és 6 éve vagyunk házasok.

35L, 36F

2022. jún. 26. 12:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:
9-es, De, többször panaszkodtam. Finoman pedzegettem a témát és konkrétan is panaszkodtam és megmondtam neki, hogy hiányzik a közelsége, többet szeretnék vele szerelmeskedni. Akkor pár napig, 1-2 hétig odafigyelt erre, aztán belemerült a szürke hétkönapokba ismét.
2022. jún. 26. 13:36
 12/66 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem bejött a képbe egy harmadik fél aki felkorbácsolta a vágyat. Nálam az úgy van hogy viszonylag jól elvagyok szex nélkül aztán amikor hazautazok mindig van egy kis prostizás, na utána majd megőrülök mindig, nem bírok a farkammal.
2022. jún. 26. 13:53
 13/66 anonim ***** válasza:
90%
Igen, ahogy 12-es írja. Bejött egy új suna a képbe, ami felturbózta a libidóját. Szorri, de ez az igazság.
2022. jún. 26. 13:58
 14/66 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem csak látott valakit, akire nagyon beindult és most így vezeti le. Ez a jobbik megoldás.
2022. jún. 26. 14:01
 15/66 anonim ***** válasza:
85%

Igen a 14-es verziót még el tudom képzelni. Mindenesetre ne firtasd az okát, mert a végén még kiderül :)

Inkább élvezd, amíg tart..

2022. jún. 26. 14:05
 16/66 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem prostizott, nem csalt meg, nincs semmilyen harmadik, negyedik meg akárki más, aki miatt rajtam vezetné le. Ez biztos. Az ilyen és hasonló válaszokkal légyszíves ne fárasszatok... köszi.
2022. jún. 26. 14:30
 17/66 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg lekoppintotta a szeretője véglegesen
2022. jún. 26. 14:44
 18/66 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kérdezd meg tőle, hogy most miért akar ennyit dugni :D

Komolyan nem értem, házas emberek, és gyakorin kér tanácsot

2022. jún. 26. 14:50
 19/66 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem délelőtt, azt mondta, hogy átértékelte az életet. Hálás, hogy vagyok neki, hálás a családjának a közös gyerekünkért és hálás, hogy életet adtam a gyermekünknek. Rájött, hogy szerelmes belém...

2022. jún. 26. 15:08
 20/66 anonim ***** válasza:
89%
szóval otthagyta a szeretője :D
2022. jún. 26. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!