Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti szakítanátok azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szakítanátok azért mert a pasitok nem hajlandó leborotválni odalent?

Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Ragadt már fan szőrzet a nyelveden, vagy a torkodon?

Már meg is kaptad a választ!

2022. jún. 26. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem
2022. jún. 26. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Veszel neki egy elektromos trimmelőt.
2022. jún. 26. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

Ez gusztustalan volt?

Akinek akadt már vagy volt ilyen, már ha belegondolok sok lány ezért riad vissza mert már volt ilyenben része.

De tovább megyek. Nem kell ehhez fan szőrzet!

Szerintem sok embernek került már élete folyamán hajszál a szájába.

Tessék?

Ja hogy akkor majdnem elhánytuk magunkat. Na így vannak a lányok amikor egy "elméletben izató" dologra készülnek, és hányinger lesz belőle, egy aprócska elhullatott szőrszál miatt.

2022. jún. 26. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem.
2022. jún. 26. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
71%

Lol. Szerintem alap, hogy időnként levágod, de nincs semmi, ha egy hajszál, vagy NEADJISTEN fanszőrzet megy a szádba. Nem fogom elokádni magam.

A cseresznyében kukacok vannak, az ember meg szőrös. Nincs ebben semmi.

Amúgy a kérdés is buta. Olyan kaliberű, minthogy "Kicsit hangos a szomszéd. Átmenjek agyonlőni?".

2022. jún. 26. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Nem mindegy, hogy más mit tenne???? Ha neked ez annyira undorító, akkor szakíts vele, de ne mástól várj megerősítést.

Miért ennyire gyenge mindenki? Nem igaz, hogy nem lehet saját döntéseket hozni a legegyszerűbb dolgokról sem...

2022. jún. 26. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Én se borotválom, csak rövidre vágom ollóval, mégse baj a barátnőmnek. És szívesen szop, ha azt szeretném. Még soha nem panaszkodott, hogy szőr ment volna a szájába. Neki is van, hogy pár szőrszál megmarad a punciján, szerintem nem kell ebből akkora ügyet csinálni
2022. jún. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!