Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a nőknek, ha tövig betolják a puncijukba?
Nők, nektek fájdalmas vagy élvezetes, ha teljesen tövig betolják a péniszt a puncitokba?
Gondolom egyén függő, illetve genetika.
De ha esetleg egyenletes, lassú tempóval eleinte csak ki-be, aztán teljesen betolják párszor.
Voltam már több nővel, és volt mikor tövig betoltam, olyankor megváltozott a nő egy kicsit, nyögött, kicsit hangosabb lett, arckifejezése is változott, nem tudtam, hogy fájt volna neki vagy esetleg jobban élvezte volna, aztán el is felejtettem megkérdezni, ő meg nem panaszkodott.
A másik, mikor egyszer így tövig toltam, olyan volt, mintha valamibe beleütköztem volna, valamit lökdöstem, az mi lehetett?
27F, és nincs kitudja mekkora péniszem. :)
Kérdező ne haragudj de ha 27 évesen nem vagy tisztában a másik nem alapvető anatómiájával ami ahhoz kell hogy élvezetes legyen az együttlét az nagyon gáz.
A mehszájba ütközik a farkad, és azon túl hogy ez fáj a legtöbb nőnek, ki is sebességet idővel sőt el is rakosodhat szóval ezzel állj le.
A mehszaj magassága egyebként a ciklus során változik hol alacsonyabban hol magasabban helyezkedik el, így egy nővel is lehet olyan tapasztalatod hogy a szex időpontjától függően máshol érzed a mehszajat.
Azért remélem a csikló tudod hol van, meg mit kell vele csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!