Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a nőknek, ha tövig betolják a puncijukba?
Nők, nektek fájdalmas vagy élvezetes, ha teljesen tövig betolják a péniszt a puncitokba?
Gondolom egyén függő, illetve genetika.
De ha esetleg egyenletes, lassú tempóval eleinte csak ki-be, aztán teljesen betolják párszor.
Voltam már több nővel, és volt mikor tövig betoltam, olyankor megváltozott a nő egy kicsit, nyögött, kicsit hangosabb lett, arckifejezése is változott, nem tudtam, hogy fájt volna neki vagy esetleg jobban élvezte volna, aztán el is felejtettem megkérdezni, ő meg nem panaszkodott.
A másik, mikor egyszer így tövig toltam, olyan volt, mintha valamibe beleütköztem volna, valamit lökdöstem, az mi lehetett?
27F, és nincs kitudja mekkora péniszem. :)
Nekem régen ez nagyon fájt.
Emiatt IS hagytam abba a nemi életet (na, meg nincs is kivel...)
Jelentkező akadna, csak nem tudunk annyira "összetalálkozni".
Én nagyon imádom
Nagyokat szoktam élvezni
20L
27 éves vagy és nem tudod mi lehet, amibe beleütközik a farkad???? Hogy lehetnek ennyire buták az emberek? És ezek szexelnek? Szégyen...
Meg szexelsz, de nem tudod, hogy élvezi-e vagy fáj neki? Meg, hogy szeretik-e tövig? XD
Persze, hogy szeretik. Mégis mit gondolsz, hogy csak mázolgatni kell az első 10 centivel?
Fájdalmasan tapasztalatlan vagy, nagyon ciki, hogy az ilyenek mernek szexelni.
Nagyon sajnálom, hogy csalódnod kellett bennem, az életben még nagyon sokszor fogsz csalódni! ;)
Magamat nem mondanám butának, de te biztos nagyon okos és tapasztalt vagy!
Remélem, hogy túlteszed majd magad ezen.
Kérdező, tudod mi fáj a lányoknak? Elmondom, hogy haladjunk: ilyen ostoba kérdéseket olvasni felnőttnek gondolt emberektől. Ezzel a kérdéssel éi a 7-es válaszoddal véglegesen lenulláztad magad.
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!