Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a vélemény erről a hozzáállásról?
Figyelt kérdés
A baratom azt ígérte, hogy szeretkezni fogunk, ami szamomra hagyományosan behatolasos szex, de vegul orálisan elégített ki es azt akarta hogy en is azt tegyem neki. Ez nem először fordul elő, pedig az a típus aki szereti a szexet. Miert van ez így, nem vagyok kitágulva.... ez szeretkezes?2022. jún. 25. 19:28
1/5 anonim válasza:
Persze, miért ne lenne az? Ha van rendszeres, normális szex, akkor nem baj, ha néha változtattok kicsit. Nem baj, ha csak orális szex van ilyenkor. Ez is fontos, ezt is szeretitek, akkor miért ne?
2/5 anonim válasza:
Nem, ez nem szeretkezés. Ez csak kielégítés.
3/5 anonim válasza:
Ha neked nem jó, nem elég, vagy nem megfelelő, akkor szólj a pasidnak, mert mi nem tudunk :)
Amúgy velem is van olyan, hogy nem akarok behatolni, csak orálozni, tehát szerintem ezzel nincs gond.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, de egy hónapot kulön voltunk
2022. jún. 25. 19:42
5/5 anonim válasza:
Ezt vele kell megbeszélned. Nekem is van, hogy este vagy reggel, ha fáradt vagyok, akkor csak orál szexet akarok, mivel így a szükséges kielégülés megvan, de fizikailag se annyira megterhelő, és kevesebb idő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!