Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor vált normává, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor vált normává, hogy egy férfinak tiszta izomnak kell lennie?

Figyelt kérdés

Én ma azt látom, hogy például a filmekben, egyre jobban az a lényeg, hogy minél jobban fel legyen cuccolva valaki ha kicsit is akciós. Oké, voltak ikonikus karakterek régen is, akiket Arnold meg Stallone játszottak, de alapvetően, ha ma megnézek egy új filmet, ami akció, vagy romantikus vagy valami, tehát jóképű férfi a szereplő, akkor minden színész testépítő szintre van kigyúrva. Pl marvel filmekben Amerika kapitány meg a többi. Régen 15 20 éve, nem erről szólt mondjuk egy film hogy tökéletesen nézzen ki a szereplő. Csillagok háborújában se volt obiwan vagy anakin szétgyúrva mondjuk. Jó, Hayden az elég edzett volt, de az volt az egyetlen jelenet ahol látni lehetett a testét, amikor felkelt a rémálomból, és az se olyan volt, hogy szinte elérhetetlen szálkásság nagy tömeg mellé. Vagy a Witcherben, a főszereplő is hogy fel van kokszolva. Szerintem ő nem naturál. Vagy egyszerűen tökéletes a genetikája. Ehhez képest a Gyűrűk urában egyik karakterre se lehet megmondani, hogy mekkora, vagy mennyire vannak kibszva, mert végig ruhában vannak. És amúgy tuti nem voltak úgy kigyúrva. Ma már biztos, hogy az Aragorn és legolas karaktere is nem egyszer lenne úgy bemutatva, hogy póló nélkül, tökéletes megvilágítja az izzadt testét és radiátor kockahasát a fény, ahogy kilovagolnak mielőtt gandalf megérkezik 5 nap után. Vagy el tudnátok képzelni, hogy ha ma forgatnák Jack Sparrow filmjeit, akkor egy ilyen viszonylag vékony, szálkás figura játsza, és nem egy kigyúrt Dwayne Johnson szerű alak? Akit amúgy bírok, csak példa.

És azt látom már ma is ha elmegyek egy szórakozóhelyre, hogy kb mindenki ki van gyúrva mint állat, amivel nincsen baj, én is edzek, én is ki leszek, de mindenki ugyanúgy néz ki kb. S es póló, szakáll erős borosta amit előtte nap a hajával együtt a barber csinált meg, kb mindenkinek ugyanolyan fazonnal, fekete gatya, világos póló. Sétálok Budapest utcáin, és kb az összes fullos csaj, ugyanúgy kinéző csávókkal van.

Mindeközben megnézem szüleim korosztályát, vagy fateromat fiatalon, és ő nem ilyen volt, hanem rohadt vékony, és mégis összeszedett egy gyönyörű nőt, muteromat :DD. De a nagyapám sem ilyen volt, ő is inkább vékonyabb volt. Mégis tök szép felesége lett neki is.

Egyébként a nők többsége is ugyanúgy néz ki. Felmegyek tinderre, és egyszerűen nem látok különbséget a legtöbb között. 2 3 percnél tovább meg nem húzkálok, szóval az ilyen szétsminkelt Plázacicákon nem jutok túl, mert elegem lesz.

2022. jún. 22. 23:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Vagy egy James Bond. Klasszikus, karizmatikus karakter, és nem egy kigyúrt állat. Ok, az amerikai már jóval edzettebb, de garantálom, ha lesz új film, akkor biztos, hogy egy szekrény méretű színész fogja játszani
2022. jún. 22. 23:27
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Miért a pasink miért csak a vézna nők tetszenek?

És a sportos tökéletes alkatú csajok?

2022. jún. 22. 23:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kigyúrtnal lennie, de jó ha van izom. N
2022. jún. 22. 23:34
 4/15 anonim ***** válasza:

Érdekes amit írsz, de ha megnézed a mai kor embere sokkal jobban ad a külsőségekre mint régen. Lásd óriásplakátokon lévő tökéletes modellek, reklámokban lévő álomnők akik a szőrtelen lábukat borotvaljak stb. Nem csak a filmiparban, hanem mindenhol megjelent a szépség szélsőséges idealizalasa. Mert abban igazat adok neked, hogy egy jó színész akkor is jó színész marad ha nem egy Ryan Gosling.

Ugyanakkor a filmek elsődleges célja a szórakoztatás, és ebben eltérnek mondjuk a reklámoktól. A reklámok eladni akarnak egy olyan valóságot ami nem létezik, és mindez nyilván vonzóbb a vevőnek ha azt látja hogy ha megveszi a termékeket akkor talán közelebb kerül egy ilyen ideális élethez.

A filmek azonban kevésbé torzítják a valosagerzetet, szerintem kevesebb szorongashoz is vezetnek. Persze vannak nagyon szép meg szexi színészek, de az ő szerepük elsősorban nem a szépség hanem a színészet a műben. Nameg ki tudná elképzelni valami cingar vézna Thort vagy más szuperhőst? Valótlannak hát a szuperhősök pont amiatt olyan kedvelhetoek mert valami extrát nyújtanak amire az átlagember nem képes. Ha úgy néznének ki mint a szomszéd Jóska, akkor senki se szeretné őket. Illetve pont ez a példád egy viszonylag régi képregényen alapul, szóval nem most kezdték el őket felizmolni.

2022. jún. 22. 23:37
 5/15 A kérdező kommentje:

2 jó kis whatabaoutism, nem rólatok szól most a poszt, mégha ez nehéz is.

4 ok, de azért egy rajzolt valami szerintem teljesen más. Ne szomszéd Jóskapista legyen nyilván, de szerintem ez sok ami már ma sok filmben megy, és inkább erre van kihegyezve az egész, ami már helyettesít egy jó sztorit vagy színészi alakítást.

2022. jún. 22. 23:51
 6/15 anonim ***** válasza:
29%

A mai nyugati liberalizálódott világ a felszínességre épít, a régi vilàgban a belső értékek jàtszottak szerepet, nem volt ennyi megcsalás, átverés, ostoba barátnők akik telebeszélik a nő fejét, és még lehetne sorolni, hogy a férfiak 95%-a - férfi ismerős szerint 99% - akkor is félremegy, ha van felesége, barátnője, élettársa, miért ne alapon, mert úgy se tudja meg a párja… a nőknél ugyan ez az arány olyan 80%.

Mondom ezt úgy, hogy nem követem a divatot, attól van rendes cuccom, ja és külsőre is van formám, de csak is a saját magam miatt, hogy emberi kinézetem is legyen, jó genetikát örököltem a családfőtől, ő nézett ki úgy 18-20 évesen, hogy fél izommunkával is látványos izomzata volt, plusz mellé jóképű is, nem hiába jutott minden ujjára egy nő… na az már egy másik téma.

2022. jún. 23. 00:05
 7/15 A kérdező kommentje:
6 szerencsére én is jó genetikát örököltem, nagyon magas vagyok, és szálkás. Még egy 2 3 centit akarok a karomra felszedni, és elértem a szerintem tökéletes formát.
2022. jún. 23. 00:08
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg manapság kezd elfogadott lenni, hogy egy férfi lehet akár gyufaszál is. Régen azért ilyen nem nagyon volt, mert nem a gáz fűtötte a szobát. Egyébként le vagy maradva úgy 20-30 évvel, Stalonne már nem menő egy ideje
2022. jún. 23. 00:13
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként a színészek adnak magukra, ez nem tudom téged miért zavar. Manapság elmenni terembe, és heti 1-2 nap edzeni, vagy otthon csinálni, és oda figyelni arra, hogy mit eszel nem egy nagy dolog, és előbb-utóbb hozza magával a hatást is. Sokáig én is ilyen voltam, lenéztem azt, aki kinéz valahogy, mert azzal áltattam magam, hogy én az IQ-val hódítok. Aztán lett egy IR-em, relfuxom, és azóta rendesen eszek, és mozgok, adok magamra. Én nem hiszem, hogy az lenne a baj, ha a színészek nem az egészségtelen testet akarják
2022. jún. 23. 00:16
 10/15 anonim ***** válasza:
A színészekben benne van egy egèsz patika. Erről ennyit.
2022. jún. 23. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!