Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha más (meleg) fiúk megnéznek az utcán vagy más nyilvános helyen?
Valamiért mindig melegnek néznek :D Egyébként egyszer ha újra leszólít egy srác és olyan normálisnak tűnik eskü megmondom neki is hogy nem vagyok meleg de ha felállítja a farkam leszophat. Mert kíváncsi lennék milyen. Na meg hogy felállna-e. Szerintem nem :D
Amúgy nem zavar ha normálisan. De pl a múlt héten leült elém egy pasi és nézett a napszemüvegében. Kifejezetten idegesített, mert nem tudtam eldönteni miért. És mivel az arcán semmi érzelem meg semmi nem volt már ijesztő kezdett lenni, agyaltam is hogy lehet le kéne fotózni hátha vmi gyilkos vagy nem tudom. El is döntöttem, hogy 1 megállót adok neki aztán lefotózom. Erre leszállt. Ja és már a megállóban is fura volt mert mögöttem állt meg és valahogy az egész fura volt.
Ha olyan akiről visít meg közönséges akkor igen. Ha normális akkor nem.
A múltkor 2 travi bámult. Mikor visszanéztem rájuk még ők kezdtek el pofázni nekem, hogy mit bámulom :D
Mondtam nekik, hogy csak azért néztem vissza mert stírölnek. Erre jött, hogy jaj sose kellenél te... NA itt jöttem rá, hogy nem egy szinten vagyunk és hát kijött az "olasz" akcentus :D
Szóval normálisaknál nem zavar.
#5 válaszoló, leginkább magam miatt kérdeztem, mert meleg vagyok 😅 Amúgy igazad van.
Velem sajnos vagy nem sajnos, sokszor előfordul, hogy egy nekem tetsző fiú elmegy mellettem, vagy busz, bolt, stb. helyen látom, és jól megnézem magamnak. Minek lett ilyen helyes, jó pasi, az ő hibája 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!