Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, titeket zavar, ha más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha más (meleg) fiúk megnéznek az utcán vagy más nyilvános helyen?

Figyelt kérdés
Nem durva/illetlen dologra gondolok, csak ahogy elmentek egy másik fiú mellett, megnéz titeket, stíröl, mert tetszetek neki és kíváncsi rátok.

2022. jún. 22. 22:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem zavar
2022. jún. 22. 22:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor nyáron, rövidnadrágban (amiben futok) 1-2 srác úgy meg tud nézni tetőtől talpig, nagyon jól esik. :) Igaz, a melegeknek mindig jobban bejöttem. :D
2022. jún. 22. 22:56
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Valamiért mindig melegnek néznek :D Egyébként egyszer ha újra leszólít egy srác és olyan normálisnak tűnik eskü megmondom neki is hogy nem vagyok meleg de ha felállítja a farkam leszophat. Mert kíváncsi lennék milyen. Na meg hogy felállna-e. Szerintem nem :D

Amúgy nem zavar ha normálisan. De pl a múlt héten leült elém egy pasi és nézett a napszemüvegében. Kifejezetten idegesített, mert nem tudtam eldönteni miért. És mivel az arcán semmi érzelem meg semmi nem volt már ijesztő kezdett lenni, agyaltam is hogy lehet le kéne fotózni hátha vmi gyilkos vagy nem tudom. El is döntöttem, hogy 1 megállót adok neki aztán lefotózom. Erre leszállt. Ja és már a megállóban is fura volt mert mögöttem állt meg és valahogy az egész fura volt.

2022. jún. 22. 23:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan akiről visít meg közönséges akkor igen. Ha normális akkor nem.

A múltkor 2 travi bámult. Mikor visszanéztem rájuk még ők kezdtek el pofázni nekem, hogy mit bámulom :D

Mondtam nekik, hogy csak azért néztem vissza mert stírölnek. Erre jött, hogy jaj sose kellenél te... NA itt jöttem rá, hogy nem egy szinten vagyunk és hát kijött az "olasz" akcentus :D

Szóval normálisaknál nem zavar.

2022. jún. 22. 23:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha valaki mellett elsétálok és megnéz, abból még nem törvényszerű hogy meleg. Én is meg szoktam nézni a saját nemem is az utcán, simán lehet csak tetszik a kapabtja vagy valami.
2022. jún. 22. 23:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Sose vettem ilyet észre. De ha lenne még talán benne is lennék vmibe ha szimpi.
2022. jún. 22. 23:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha lányok néznek meg, egy bizonyos szintig nem zavar, és el tudom fogadni, amíg ezt nem bunkón és feltűnően teszik 👆 Ha a melegek tudják hogy nem akarok tőlük semmit és ők sem, akkor nem zavar, miért zavarna.
2022. jún. 23. 01:38
 8/13 A kérdező kommentje:

#5 válaszoló, leginkább magam miatt kérdeztem, mert meleg vagyok 😅 Amúgy igazad van.

Velem sajnos vagy nem sajnos, sokszor előfordul, hogy egy nekem tetsző fiú elmegy mellettem, vagy busz, bolt, stb. helyen látom, és jól megnézem magamnak. Minek lett ilyen helyes, jó pasi, az ő hibája 😅

2022. jún. 23. 06:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. Nem vettem észre hogy nézne valaki. Meg ha néz akkor tuti nem vagyok rossz. Jelzem kicsit bi vagyok bár sose volt semmi sráccal de egyszer kipróbálnám. F29
2022. jún. 23. 06:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki felőlem megnézhet
2022. jún. 23. 08:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!