Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A telt nőket vagy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A telt nőket vagy nagyon szeretik a férfiak, vagy egyáltalán nem?

Figyelt kérdés

Még nem voltam telt nővel, szóval nincs saját tapasztalatom, de azt látom, hogy mintha megosztó téma lenne. Egyesek nagyon szeretik őket és istenítik a teltebb idomaikat, mások meg csak lenézően beszélnek róluk. Vannak erre kutatások is, hogy állítólag sokan vonzódnak ösztönösen hozzájuk, hisz a termékenység szimbólumai, de a modern világban meg a fittség, sportosság számít menőnek és a mozgás is sokkal könnyebb vékonyabb nőnek.

Mi az igazság? Ad valami plusz élményt a teltebb nők teste vagy ez nem annyira lényeges?

2022. jún. 22. 11:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Ha erre gondolsz nem engedtem utána plasztikára a lányt, pedig kérdezte hogy nekem megcsináltatná. Nem jobban szeretem ha természetes mozgása van még ha kisebb.
2022. jún. 22. 12:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Nekem is inkább a dúsabb keblek tetszenének, a nagy fenék nem vonz. Az egészséges teltség szerintem is olyan max +20kg és nagyon fontosak az arányok is. Arra értettem, hogy megosztó téma, hogy pl minden haverom, akinek telt barátnője van, úgy áradozik arról mennyire szereti a husibb formákat, akinek meg vékony, hogy nem tudná elképzelni sem, hogy duci párja legyen. Kapcsolat esetén nyilván nem csak a test számít, hanem a személyiség is, de van szerepe mindenképp. Szerintem az a lényeg, hogy az adott csaj érezze jól magát a bőrében és legyen felszabadult, akkor élvezetes lesz vele a szex, testalkattól függetlenül.
2022. jún. 22. 12:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Kérdező

Akinek nincs, lehet még nem próbálta. A fentebbi válaszokkal egyet tudok érteni, de csak magam részéről. Tovább bírjuk, rugalmasabbak vagyunk, de ez is lehet emberfüggő! :)

Rajtam is kb annyi van, de én így vagyok vele hogy lassan adjam le és szebb lesz a végeredmény. :)

Mondjuk a Kim Kardashian fenék szerintem sem szép, nekem futás mellett volt olyan, amikor toltam a fehérjét 0-24 🧐😂.

2022. jún. 22. 13:02
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Gauss görbét követ az eloszlás. Van egy optimális testalkat, ahogy távolodunk ettől (akár felfelé, akár lefelé) úgy csökken a népszerűsége.
2022. jún. 22. 17:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Mivel az ízlés eltérő, van akinek bejön van akinek nem.

Van olyan ismerősöm,aki a vékony lányokat nem szereti. A "normál" testalkatott s a teltett igen. A ducibb barátnőinél mindig szerette, hogy "párnásabbak".

2022. jún. 29. 03:14
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként igen és kutyába is sokkal jobb befelé adagolni😏
2022. jún. 29. 05:10
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

Te inkább hagyd őket.

Azt vagy nagyon szeretni kell vagy sehogy , de úgy hogy másokat kérdezel meg az nem ér semmit.

Meg nőt sose úgy választunk hogy vastag vagy sovány, hanem az egész nő a lényeg, de a tulajdonságai sokall fontosabbat.

Persze ha egy buliba jó piásan ott van egy húsos és egy girhes akkor lehet úgy is választani.

2022. jún. 29. 07:16
 18/18 anonim ***** válasza:

17. Ez eléggé szélsőséges hozzászólás, de érthető. Nyílvn nem ez alapján választanak párt, hanem a összkép a fontos. Lehet a husis és a véony is igénytelen, esetlegesen rosszindulatú, ez teljesen ember függő.

Egyeértek, bár tényleg a két végletet írtad le itt a végén.

2022. jún. 29. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!