Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt nőket vagy nagyon szeretik a férfiak, vagy egyáltalán nem?
Még nem voltam telt nővel, szóval nincs saját tapasztalatom, de azt látom, hogy mintha megosztó téma lenne. Egyesek nagyon szeretik őket és istenítik a teltebb idomaikat, mások meg csak lenézően beszélnek róluk. Vannak erre kutatások is, hogy állítólag sokan vonzódnak ösztönösen hozzájuk, hisz a termékenység szimbólumai, de a modern világban meg a fittség, sportosság számít menőnek és a mozgás is sokkal könnyebb vékonyabb nőnek.
Mi az igazság? Ad valami plusz élményt a teltebb nők teste vagy ez nem annyira lényeges?
Kérdező
Akinek nincs, lehet még nem próbálta. A fentebbi válaszokkal egyet tudok érteni, de csak magam részéről. Tovább bírjuk, rugalmasabbak vagyunk, de ez is lehet emberfüggő! :)
Rajtam is kb annyi van, de én így vagyok vele hogy lassan adjam le és szebb lesz a végeredmény. :)
Mondjuk a Kim Kardashian fenék szerintem sem szép, nekem futás mellett volt olyan, amikor toltam a fehérjét 0-24 🧐😂.
Mivel az ízlés eltérő, van akinek bejön van akinek nem.
Van olyan ismerősöm,aki a vékony lányokat nem szereti. A "normál" testalkatott s a teltett igen. A ducibb barátnőinél mindig szerette, hogy "párnásabbak".
Te inkább hagyd őket.
Azt vagy nagyon szeretni kell vagy sehogy , de úgy hogy másokat kérdezel meg az nem ér semmit.
Meg nőt sose úgy választunk hogy vastag vagy sovány, hanem az egész nő a lényeg, de a tulajdonságai sokall fontosabbat.
Persze ha egy buliba jó piásan ott van egy húsos és egy girhes akkor lehet úgy is választani.
17. Ez eléggé szélsőséges hozzászólás, de érthető. Nyílvn nem ez alapján választanak párt, hanem a összkép a fontos. Lehet a husis és a véony is igénytelen, esetlegesen rosszindulatú, ez teljesen ember függő.
Egyeértek, bár tényleg a két végletet írtad le itt a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!