Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt nőket vagy nagyon szeretik a férfiak, vagy egyáltalán nem?
Még nem voltam telt nővel, szóval nincs saját tapasztalatom, de azt látom, hogy mintha megosztó téma lenne. Egyesek nagyon szeretik őket és istenítik a teltebb idomaikat, mások meg csak lenézően beszélnek róluk. Vannak erre kutatások is, hogy állítólag sokan vonzódnak ösztönösen hozzájuk, hisz a termékenység szimbólumai, de a modern világban meg a fittség, sportosság számít menőnek és a mozgás is sokkal könnyebb vékonyabb nőnek.
Mi az igazság? Ad valami plusz élményt a teltebb nők teste vagy ez nem annyira lényeges?
A fenekük általában nagyobb, ez izgató számomra. De a nagyobb has nem annyira tetszik.
Az a tapasztalatom a szexben jobban bírják a nagyobb méretet, a keményebb meneteket, illetve az anált is.
Szerintem szépek. Én sosem voltam 50 kg vasággyal, inkább egy picit husisabb. Voltak udvarlók, de már egy jó ideje edzem is, hogy ez az alkat változzon. Én ugyan nem a média, hanem az egészség miatt. :)
Régen majdnem versenyszerűen lovagoltam és foglalkoztam is velük (8 évig) de akkor is inkább husis voltam, nem latszodott a sok fizikai munka sem.
22/L
Azért jobban körülírhatnád mit értesz telt női test alatt?
Mert nem mindegy hogy van rajta +20kiló vagy +50.
Nekem a molett vagy teltkarcsú nők szexuálisan bejönnek.
De a +100 már nem.
Még egy hogy pl arányok fontosak: Nagy pókhas egyáltalán nem, nagyobb fenék oks, de ha telt a nő azért legyen nagyon melle is. Ismertem olyant aki telt nő volt de semmi melle elég hervasztó.
7. Na az már tényleg genetika:)
Ha valaki vékony vagy telt is, a melle mérete az teljesen genetikán múlik, hogy mit hoz otthonról.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!