Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A telt nőket vagy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A telt nőket vagy nagyon szeretik a férfiak, vagy egyáltalán nem?

Figyelt kérdés

Még nem voltam telt nővel, szóval nincs saját tapasztalatom, de azt látom, hogy mintha megosztó téma lenne. Egyesek nagyon szeretik őket és istenítik a teltebb idomaikat, mások meg csak lenézően beszélnek róluk. Vannak erre kutatások is, hogy állítólag sokan vonzódnak ösztönösen hozzájuk, hisz a termékenység szimbólumai, de a modern világban meg a fittség, sportosság számít menőnek és a mozgás is sokkal könnyebb vékonyabb nőnek.

Mi az igazság? Ad valami plusz élményt a teltebb nők teste vagy ez nem annyira lényeges?

2022. jún. 22. 11:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Erről is mint sok mindenről erősen megoszlanak a vélemények. De egyébként próbáld ki nem fogod megbánni.
2022. jún. 22. 11:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

A fenekük általában nagyobb, ez izgató számomra. De a nagyobb has nem annyira tetszik.

Az a tapasztalatom a szexben jobban bírják a nagyobb méretet, a keményebb meneteket, illetve az anált is.

2022. jún. 22. 11:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Izgató őket kényeztetni és szeretem,hogy általában tágulékonyabbak...
2022. jún. 22. 12:00
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Van igazság a kérdésben...én egyáltalán nem!
2022. jún. 22. 12:18
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Maradjunk annyiban, hogy sokkal többen szeretnék, ha nem nyomatná folyton a média, hogy a soványság a menő.
2022. jún. 22. 12:23
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem szépek. Én sosem voltam 50 kg vasággyal, inkább egy picit husisabb. Voltak udvarlók, de már egy jó ideje edzem is, hogy ez az alkat változzon. Én ugyan nem a média, hanem az egészség miatt. :)

Régen majdnem versenyszerűen lovagoltam és foglalkoztam is velük (8 évig) de akkor is inkább husis voltam, nem latszodott a sok fizikai munka sem.

22/L

2022. jún. 22. 12:32
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

Azért jobban körülírhatnád mit értesz telt női test alatt?

Mert nem mindegy hogy van rajta +20kiló vagy +50.

Nekem a molett vagy teltkarcsú nők szexuálisan bejönnek.

De a +100 már nem.

Még egy hogy pl arányok fontosak: Nagy pókhas egyáltalán nem, nagyobb fenék oks, de ha telt a nő azért legyen nagyon melle is. Ismertem olyant aki telt nő volt de semmi melle elég hervasztó.

2022. jún. 22. 12:37
 8/18 anonim ***** válasza:

7. Na az már tényleg genetika:)

Ha valaki vékony vagy telt is, a melle mérete az teljesen genetikán múlik, hogy mit hoz otthonról.:)

2022. jún. 22. 12:42
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
8 genetika is. Mert volt barinőm aki lefogyott és közben mellből is több méretet fogyott közben. Ott sírt a vállamon. Nem tudom te hogy volnál vele, ha egy közepes mellméretből adnál le?
2022. jún. 22. 12:47
 10/18 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is nagyobb volt, de annyit ér az egészség hogy leadjam, utàna korrigálnám, nyilván:)
2022. jún. 22. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!