Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy így alábbhagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy így alábbhagy a szexuális vágy?

Figyelt kérdés
3 éve élek boldog párkapcsolatban, a párommal kölcsönösen a mai napig odáig vagyunk egymásért, szeretjük egymást, vonzódunk egymáshoz, mégis a kezdeti 1-2 naponta történő szex csökkent 1-2-3 hetente történőre.. nem értjük az okát, és azt meg főleg nem, hogy miért nem érezzük mégsem hiányát, pedig borzasztóan jó volt mindig a szex is köztünk. Ez mégis mennyire normális? Huszonévesek vagyunk.
2022. jún. 22. 11:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10 Egyikünk sem tart szexpartnert. Akármennyire is nehéz elhinni de így van. Szexpartner nagyon macerás. Prostin gondolkodtam, majd még meglátom mert nem annyira az én világom az. Párom nem is masztizik őt egyáltalán semmilyen szexuális dolog nem érdekli már még a fantázia szintjén sem.

Amúgy vettem kíváncsiságból egy 800 000 Forintos realisztikus szexbabát de nem szoktam használni. Egyébként annyira élethű még a tapintása is, hogy szinte kivált egy nőt. Párom annak idején belement a szexbaba megvásárlásába az saját dobozában van tárolva , nem zavar senkit. De mondom hosszú szexmentes időszak csökkenti a nemi vágyat. Időnként nézek egy-egy poreszt de azt is egyre ritkábban. Inkább terep futok a hegyekben :).

2022. jún. 23. 08:05
 12/16 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok: értem,köszi a válaszod! Azért ez nagyon rosszul hangzik :(

Remélem akad valami megoldás legalább a Te részedre, mert azt értem, hogy a párod nem kívánja, de ezzel téged is büntet, mert neked viszont lenne igényed még. Őszintén kívánom, hogy legyen megoldás a helyzetedre!

2022. jún. 23. 08:39
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 Köszönöm, kedves vagy!
2022. jún. 23. 09:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! A stressz nem lehet oka amiért ennyire lecsökkent a vágyatok iránta? A stressz nagyon be tudja folyásolni a libidót.
2022. jún. 23. 12:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tény, hogy nagyon elfoflalt és stresszes az életünk, talán ez az oka.
2022. jún. 23. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ezt nem ártott volna eleve odaírni a kérdésbe. Így meg pláne teljesen normális.
2022. jún. 23. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!