Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ha ti elmentek szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha ti elmentek szex közben, de a partneretek nem, akkor azért más módon még próbáljátok kielégíteni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 10:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem a párom mindig felajánlja. Egyszerűen akkor örömet okoz nekem az övé, hogy sokszor nem igénylem. Akkor is azért izgwf, csókolgat. De minden. Egyes. Esetben. Mikor hamarabb elmegy, még választhatok is hogy ujjal, nyelvvel stb stb. A legjobbat akarja nekem és nem kényszwrből
2022. jún. 21. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Mikor milyen kedvem van. Általában ha élvezek egy jó nagyot, utána nekem már nincs kedven ujjazni meg nyalni, csak hátradőlni és lazítani, összebújni. Önzőség vagy nem, ez van. Annyi a szerencse, hogy a jelenlegi barátnőm 3-4szer is elmegy, mire én elélvezek, szóval happy minden. 26f
2022. jún. 21. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!