Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,milyen volt az első anális szexetek? Ti hoztàtok fel,hogy próbáljàtok ki vagy a pàrotok?
Figyelt kérdés
Őszintén kérem a válaszokat, épp az első alkalom előtt állok, nem én hoztam fel, engem taszított eddig, de gondoltam próbáljuk ki, hátha mégis pozitív kimenetele lesz. Ha meg nem, akkor nem csinálom többet.
Ujjazott már meg a barátom fenékbe egy ujjal miközben nyalt és a kettő együtt jó érzés volt, bár nem biztos,hogy ennél több dolog is jól fog esni.
A barátomról tudom,hogy neki nagyon fontos,hogy számomra jó legyen a szex minden együttlétnél, szóval bízom benne,hogy óvatos lesz és, ha nem jó akkor leállunk.
Meglátjuk.
2022. máj. 16. 12:03
1/4 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett és nagyon élveztem ... Az elején egy picit fáj de nem szakad abba hagyni mert utána fogod elkezdeni élvezni ! Nem fogod megbánni főleg ha tényleg ilyen jó a párod
2/4 anonim válasza:
Nekem 17éves koromban, volt az első élmény, én hoztam fel, az akkori párom pedig megfelelő partner volt benne.
Az elején kissé fájt, feszített de aztán kellemes élmény volt, sikosító legyen sok, fokozatosság és nem lesz gond.
3/4 anonim válasza:
Én hoztam fel és nagyon élveztem, a partnerem nagyon értett hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!