Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok véroéniszt vagy húspéniszt részesítitek elõnyben? Vagy mindegy?
Sokáig nem is tudtam erről, hogy így két kategóriába szokták sorolni.
Nekünk a végeredmény a lényegesebb, tehát amikor merev. Akkor pedig nem nagy különbség van közöttük.
Nyugalomban pedig úgyis ritkán van szabadon a pasiknak, szóval úgy nem szokták nagyon mutogatni.
Tényleg a végeredmény a lényeg.
Mondjuk én mindenhogyan szeretem. Szerintem a nyugalmi állapotban is jól néz ki a páromnak. :)
Akinek van egy szép mérete, így is szép. :)
5. 17cm X 5,9
Pihent állapotban sem egy mogyoró. :)
2-es vagyok. Poénból beírtam ezt a véroéniszt, mivel olyan jól hangzik. Tudom a kérdés feltevője, csak elütött egy betűt, ezért lett ilyen urdu hangzású a szó.
Már két privit kaptam. Az egyik azt ecsetelte mekkora a pöcse a másik, megkérdezte le szeretnék-e feküdni vele. :)))))))))
Férfi vagyok csak jelzem és heteró.
Szegény csajok, most már tudom miért nem írnak ide szívesen. Ha én egy poénos hozzászólás után két privit kapok mennyit kapnak azok a lányok, akik őszintén mernek válaszolni.
Szégyen...
Közben megjött a harmadik privát is, amiben megkérdezi az illető, miért a vérpéniszre szavazok.
Miközben én nem is arra szavaztam. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!