Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek az irrumációt? (Szopatás)
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 18:35
2/9 A kérdező kommentje:
Szeretem, amikor ilyen bőbeszédűek az emberek s ilyen intelligensen megindokolják, hogy mit miért gondolnak....
2022. jún. 20. 18:40
4/9 anonim válasza:
Nem, nem szeretem. Nem tudok mélytorkozni, nem is akarom megtanulni, így viszont könnyen öklendezéshez vezetne. A filmeken is gusztustalannak tartom. Szerencsére a párom sem érdekli.
Egyébként eldöntendő kérdést írtál ki. Legközelebb legyél te is bőbeszédűbb, és intelligensen fejtsd ki, hogy milyen választ vársz :)
5/9 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, ha valaki negatívan viszonyul hozzá, hanem, hogy nem indokolja meg, pl: Én nem szeretem ezért és ezért meg ezért, én szeretem ezért meg ezért meg ezért, pusztán ennyit várok, mert hogy nem! Evvel mit kezdjek? XD Ez ilyen másodikos fogalmazási szint kb.
2022. jún. 20. 20:37
6/9 anonim válasza:
Nem. (Nem kértél kifejtést, okostojás. Egy egyszerű, eldöntendő kérdést tettél fel, amire a helyes válasz, az igen vagy a nem. Ennyi. Ha indoklást is kérsz, akkor nem árt azt is feltüntetni. Akkor okoskodj, ha van is miért...)
8/9 A kérdező kommentje:
#6 Gyanítom van benned annyi gógyi, hogyha válaszolsz valamire akkor megindoklod a válaszod kis csillag... de úgy néz ki hiú ábránd értelmes embert találni gyakorin.
2022. jún. 20. 22:32
9/9 anonim válasza:
Igen, de csak a párommal.
Ameddig bírom, szívesen engedem hogy csinálja, de magam is szeretek mélytorkozni, akár az ujján is megmutatva.
(Nekem valamiért mission impossible hogy az ujjammal okozzak hányingert, a garatom nem érzi.)
Ameddig nem áll be az állkapcsom vagy nem könnyezek be, addig csinálom neki ❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!