Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,fiúk! Volt fiatalon tapasztalatotok nálatok (akár csak pár évvel) idősebb nővel?
Figyelt kérdés
Milyen élményként maradt meg bennetek?
Hány évesek voltatok és mennyi a lány/nő?
2022. jún. 19. 21:05
1/12 anonim válasza:
Én 30 voltam, ő 42. Nagyon jó élmény volt. Nem tudom, hogy a kor miatt, vagy amúgy is, de sokkal jobban csinált mindent mint a többi partnerem. Jobban oda is figyelt, nem nyafogott semmi miatt, nagyon szerettem vele együtt lenni.
3/12 anonim válasza:
17 voltam, a nő 52, az eddigi legjobb élményem volt.
4/12 A kérdező kommentje:
És hogy alakultak ki nektek ezek a helyzetek?
2022. jún. 19. 21:19
5/12 anonim válasza:
Instagramon kúrólájkoltam és rámírt.
6/12 anonim válasza:
13 voltam a nő 32. Legjobb! Ez a viszony a mai napig megvan.
7/12 anonim válasza:
Minden pasi álma levarrni a milfeket. Én is varrtam 2x, 3x és 4x évesen is elég sokat. Nagy ügy...
8/12 anonim válasza:
19 évesen 27 éves nő volt az első. Anonim cseten ismertem meg. Mivel mindenben első volt, nagyon izgatott voltam. Végre megélhettem a férfiasságomat egy nővel. Kellemes emlékek azok az éjszakák, de később sokkal jobbak jöttek egy fiatal lánnyal.
9/12 anonim válasza:
Dugtam 24 évesen 36 éves nőt. Életemben az egyetlen nő, akivel egymás után négy menetet bírtam, azt hiszem ez mindent elmond, igazi vadmacska volt. Baráti társaság tagja volt, és szingli, nagyon egyértelmű volt, hogy már a falat kaparja, hogy valamelyik srác megdugja, és én (is) lettem a szerencsés.
10/12 anonim válasza:
18 évesen szexeltem 35 éves nővel.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!