Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Összejönnétek nős pasival?
Számomra az ezzel a gond, hogy sok hasonló kapcsolat eléggé a szexre fókuszál. Legalábbis az alapján, amit tapasztaltam. Ez nem lenne jó nekem. Azonban ha nem is erről van szó, szerintem a másik család, a másik nő amúgy is zavaró gondolat lenne a fejemben, meg emiatt valószínűleg úgysem működne közöttünk, mert én a klasszikus one on one elköteleződést idealizálom a fejemben és ezt várom el a másiktól is. Szóval tudatosan, racionálisan kerülném a helyzetet, az más kérdés, hogy mit kavarnak ebbe bele az érzelmek.
Jó bő választ írtam a nem helyett xd
Szó sincs róla, szeretem a tartalmas, normális válaszokat, sokkal szimpatikusabb, mint egy sima nem. Egy tartalmas levélre lehet válaszolni, egy nem-re nem :D
Egyébként rosszul gondolod, ebben az esetben nem szexkapcsolatról van szó, és ha a fizikai, testi részét nézzük, a one on one is működne :)
Nyilván ezt nem fejteném itt ki bővebben, de nem minden viszony a magas potencia vagy a kalandvágy, esetleg gerinctelenség miatt kezdődik :)
Ha van kedved róla beszélgetni, szívesen fogadok privát megkeresést :)
És nem, nem azért, hogy ajánlatokat tegyek :)
Soha.
Az önbecsüléstől egészen a más kapcsolatába bele nem piszkálásik sok dolog miatt nemet mondanék.
Kedves kommentelő!
Vannak akik monogám életet szeretik vannak akiket pedig semmilyen gerinctelen dolog nem riaszt vissza. S vannak háremet tartók...
Nem kell itt álszentnek hívni a monogám beállítottságúakat.
Rajtuk kívül pedig mindenki ribizli, himringy-rongy. XD
igen!
20 évesen lettem egy nálam 16 évvel idősebb nős pasi szeretője. Csodálatos teste volt, remek humora, és figyelmes, fantáziasdús volt a szexben, akkor nekem ez elég volt. 3 évig tartott a kapcsolatunk, én léptem ki belőle azért, mert nem volt érdemi jővőnk együtt. A család robbantása egyáltalán nem volt opció, sem én nem vártam volna el, sem ő nem hagyta volna ott őket (kisiskolás lánya volt akkor).
A sors úgy hozta, hogy egy férjjel, 4 gyerekkel és 17 évvel később újra összejöttünk. Én épp egy három éve tartó nagyon brutál depresszióban senyvedtem (a legkisebb gyerek sérült, a férjemnek komoly alkoholproblémái lettek, széthullani látszott minden), és ő húzott ki ebből a mocsárból, gyakorlatilag az utolsó pillanatban.
Azóta eltelt több mint egy év. Nagyon erős a kapocs köztünk. A felállás most valamennyire fordított, az ő lánya már felnőtt.
Igen, a szexen van a hangsúly, ami valami egészen fenomenálisan jó vele, de amellett egy azelőtt soha nem tapasztalt őszinte, szeretetteli, erős kötelékké fejlődött a viszonyunk. Most ő a napsütés számomra. És tudom, tudjuk mindketten, hogy ha úgy alakulna, akkor megint eltávolodunk, de egyelőre ő segít megőrizni a józan eszemet, az ő derűje segít túlélni itthon.
Valaki kommentelte, hogy a gyerekektől meg a munkától veszi el az időt.
Igen, ez így van. Lehet 7/24-ben dolgozni és családozni. Biztos van aki bírja.
Hát én meg úgy gondolom, hogy mindenkinek megjár a szabadság, és az már mindenki magánügye, hogy azt jógaórával, túrázással, kenuzással vagy egyébbel tölti.
És még egy gondolat: a hűség szót szerintem nagyon félreértelmezik. Nem az a hűség, ha csak egy emberrel szexelek.
A házassági fogadalomban az szerepel, hogy kitartunk egymás mellett jóban rosszban.
Ki a "hűséges": az aki ötször házadosik újra, adott esetben hátrahagyva gyerekeket is, de soha nem lép félre az aktuális házastárs mellett, vagy az aki kitart a zötyögő házasságában a férj és a gyerekek mellett, de közben máshol leli meg a szexuális (meg egyéb) örömöt?
Naaaaa! Azért vannak kivételek!
Negyvenes nő vagyok, húsz év alatt megkörnyékezett egy pár nős férfi. Egyiknek sem adtam be a derekam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!