Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők. Összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők. Összejönnétek nős pasival?

Figyelt kérdés

2022. jún. 18. 12:32
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/146 A kérdező kommentje:

Miért nem érted meg, hogy a világ nem ennyire fekete vagy fehér?

Amúgy meg egyetlen dolog miatt nem írom ki ide nyilvánosan, miért vagyok itt.

Azért, mert azzal megaláznék olyasvalakit, akit nem akarok.

Emellett nem feltétlen szexet keresek, de ugye ezt sem írtam sehol sem, hogy én félredugni akarok.

Volt valaki, aki rám írt, neki mindent elmagyaráztam, és láss csodát, megértett.

Te meg a szentimentális dumáddal meg az értékrendeiddel elmehetsz a p.csába.

jún. 4. 05:55
 142/146 anonim ***** válasza:

Te egy ritka nagy sunyi kamus ember vagy :D Az egész topikod arról szólt az elejétől a végéig hogy ki hogy áll a szeretők témájához, ezen belül 2 éve a szexuális kapcsolatokról beszélsz itt már te is, nem beszélve hogy "szerető, megcsalás, titok, viszony" címkéket adtál a kérdéshez, mellesleg a "Heteroszexualitás" témában! :D

Most komolyan ezzel próbálkozol, hogy "nem egyéjszakást" keresel, hanem állandó partnert szerető kapcsolatra, és az nem félredugás? Ez már ritka gyenge, engedd el szerintem.

És továbbra sem érdekelt, nem is kérdeztem hogy milyen életed van, most is fölösleges volt leírnod, nem tudom mikor jössz rá. Annyi a lényeg, hogy egy totálisan prolik világába illő hétköznapi házasélet válságát éled, teljesen átlagos vagy, csak erre akartam rávilágítani, hogy ezek a nagy megfejtések és elvont okok valójában olyanok, hogy ha koknrétan leírnád, akkor se lehetne beazonosítani téged, mert ez maga a tömeg legmindennaposabb nyomorúsága csak, amit elég egyszerű szavakkal is össze lehet foglalni, ugyanúgy a világon mindenki érti, így fölösleges másmilyennek beállítani a dolgot mint amilyen, meg letagadni a nyilvánvaló dolgokat is. Egy dohányos is be szokta vállalni hogy dohányos. Hát nem tudom, ki akarja ezt szentimentálisan kezelni :)

jún. 4. 07:33
 143/146 A kérdező kommentje:

A feleségem 3 évvel ezelőtt egy orvosi műhibának köszönhetően deréktól lefelé gyakorlatilag megbénult.

A háztartást én vezetem, főzök, mosok, takarítok, természetesen munka mellett. Én látom el a nejem is, fürdetem, öltöztetem, stb.

Olyasvalakit keresek, akivel legalább néha kizökkenhetek egy icipicit ebből az egészből.

Nem, nem feltétlenül szexuális kapcsolatra gondolok.

De jólesne néha valakivel elmenni kicsit beszélgetni, randizni. És igen, számomra ez is megcsalásnak számít, emiatt a címkék.

Egyébként senkivel nem csaltam meg, és úgy gondolom, nem is fogom, ami a fizikai, testi részét illeti.

Csak szeretném már egy icipicit elfelejteni ezt az egészet, legalább egy kis időre. Ennyi az egész.

Szóval úgy gondolom, ez nem a "tömeg legmindennaposabb nyomorúsága", ahogy fogalmaztál.

De egyébként azt gondolsz amit akarsz, részemről lezártam ezt az egészet, épp az ilyen nagyképű megmondóemberek miatt, mint te is.

jún. 4. 15:30
 144/146 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem kell leírnod a történetedet, úgy tűnik semmi pénzért nem ment át. Amúgy ez a "nem tudsz" kategória, valamilyen otthoni probléma miatt nem adott a lehetőség -> meg kéne oldani "máshogy".

De ennek nincs köze ahhoz, hogy a kérdést totál más felütéssel indítottad:

"#22

17 év házasság, 14 hónap elhanyagoltság:)

Eddig ezek a mutatók:))"

"#48

Aki nem él meg 15-20 év házasságot, az sosem fogja tudni.

Nem minden a méret.

Nekem nem kicsi, a nejemmel mégsincs már semmi, rég.

A hosszú évtizedek együttélése sok mindent megváltoztat az emberben

"

Arról nem beszélve hogy a 15 oldalon szinte végig ez a nyálas flörtölés ment, ez csak egyetlen példa (nem lapozom végig az összeset emiatt):

"Van férjem, ha megcsalnám csak nős pasival tenném. 25n"

"#68

És megcsalnád? :)"

Ez nincs túlságosan összhangban az előzményekkel... :D ui: szerintem még nindig nem látod hogy nem érdekel az életed és a döntésed alapjai, tőlem tarthatnál háremet is mint akármelyik névtelen fórumozó, a folyamatos mellébeszéléseket emelem ki, bár szerintem már ki kellett volna derülnie

jún. 5. 00:16
 145/146 A kérdező kommentje:

🤣🤣🤣

Nem látom a mellébeszélést, illetve a "más felütést" sem.

De azt gondolsz amit akarsz, szép napot neked

jún. 5. 06:03
 146/146 anonim ***** válasza:
A helyzetedet értve érthető hogy elbagatellizálod az orrod elé rakott önellentmondásokat is, csak hát ugye az árulkodó
jún. 6. 19:36
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!