Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők. Összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők. Összejönnétek nős pasival?

Figyelt kérdés

2022. jún. 18. 12:32
 131/146 anonim ***** válasza:
Mi az oka annak hogy más nőt keresel?
máj. 31. 22:46
 132/146 A kérdező kommentje:

Ezt nem szándékozom itt megbeszélni🙂

Ha van kedved, beszéljünk privátban, szívesen beszélek róla.

Ha nincs, akkor nincs, nem erőltetem🙂

máj. 31. 23:06
 133/146 anonim ***** válasza:

Konkrétan lefedtem az összes lehetőséget, ami miatt valaki félre akar kúrni, nyilván nem fogja elmondani, mert a 3 tényezőn kívül nincs több opció, csak max szofisztikált elméletek amik ugyanúgy valamelyikbe sorolhatók és ezt láthatóan ő se tudná cáfolni 😂 Szánalmas

jún. 1. 04:21
 134/146 A kérdező kommentje:

Ha nem tetszik, tudod mi a megoldás, puszillak😘

jún. 1. 08:36
 135/146 anonim ***** válasza:
51%

Hiába tereled a témát. Itt nem az erkölcseidről van szó hanem az alapvető fogalmi zavarokról. Hogy te is megérts, egy kis szemantikai általános iskola: ha mindent megkapsz otthon, amit szeretnél, és ezt te is meg akarod tartani, tehát ugyanezt fenn akarod tartani, végül pedig mindez neked teljesen elég, az a nyelvtan szabályai szerint azt jelenti, hogy neked nincs motivációd változtatni ezen. Én nem arra világítottam rá, hogy milyen az ha a poligámia mellett akarsz kiállni, hanem arra hogy hogyan hazudsz az ilyen szófoszlányokkal hogy "Ez nem egészen így van" "az okaim megvannak", majd úgy sumákolod el az ellentmondást hogy "Ezt nem szándékozom itt megbeszélni", miután egy 14 oldalas részletes kibeszélő topikot nyitottál róla az interneten 😂😂 Egyszerűen simán csak valamennyi iq kéne ahhoz, hogy ne botlódj el a saját lábadban amikor szépíteni akarod a helyzeted ;)

jún. 3. 00:24
 136/146 A kérdező kommentje:

Fogalmad sincs semmiről sem🙂

Aki vette a "fáradtságot, és megkeresett privátban, pontosan tudja miért nem írok ide ki semmit sem.

Az hogy TE mit gondolsz, számomra a sokadrangú probléma.

Egyáltalán nem érdekel, mit gondolsz rólam, vagy az életemről, az okaim továbbra is megvannak és nem, nem szándékozom épp neked elmesélni.

További szép napot kívánok

jún. 3. 06:16
 137/146 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted, hogy irreleváns hogy milyen a te életed? :D Csak azért is a saját bizonyítványodat magyarázod? "Fogalmad sincs semmiről sem🙂" - ember, mielőtt ilyeneket írsz, próbálj meg szöveget értelmezni - hogy végre megvilágosodj és legyen fogalmad a dolgokról. Ha azt állítod hogy otthon mindent megkapsz, ezt te akarod is, és azt is állítod, hogy ő elég neked (vagyis nem akarsz rajta kívül mást) akkor ezzel együtt te magad állítod azt, hogy nem akarsz más nőkkel dugni. Nem én, hanem te magad állítottad, én erről beszélek még mindig :D

Az viszont szórakoztató, hogy mennyire nem tudsz elvonatkoztatni és mellébeszélsz, viszont nem érdekel hogy milyen megálmodott okokra hivatkozva építetted fel a várat, ha érdekelne megkérdeztem volna privátban... de egyszer sem kérdeztem, olvasd vissza, csak te írtad hogy mennyire nem fogod elmondani (nem mintha amúgy nem lett volna egyszerű kijátszani egy egyszerű priváttal... 🤦‍♂️)

jún. 3. 18:01
 138/146 A kérdező kommentje:

Képzeld, volt aki rámírt, és mindent elmeséltem neki.

De mielőtt nagyon belemerülnél a témába, kérlek meséld el nekem, hol és mikor állítottam azt, hogy "otthon mindent megkapok"?

Visszaolvastam az egészet, a legelejétől, de nem találtam sajnos ilyesmit.

Segíts kérlek, hol találom meg ezt a kijelentést. Előre is köszönöm szépen👍

jún. 3. 19:03
 139/146 anonim ***** válasza:
Ugyan minek? Aki nem vállal fel és akivel nem lehet érdemben tervezni, sem minőségi időt tölteni, sem kapcsolatot építeni, arra nem pazarlom az időmet.
jún. 3. 19:11
 140/146 anonim ***** válasza:

Én értem hogy valaki rád írt és elmesélted, csak nem értem hogy nekem ezt miért írod és hogy hogy jön ide.

"hol és mikor állítottam azt, hogy "otthon mindent megkapok"?" Na, akkor most figyelj, hátha 1-2 oldal után minden világossá válik.

#128-ik hozzászólásban elmondtam hogy mik lehetnek az okok, amire sejtelmesen hivatkozol, mert ez nem egy olyan jellegű téma amit túl kell cizellálni.

Aztán erre te válaszoltál, hogy ez nem így van. Itt állítottad, hogy mindent megkapsz, mert felsoroltam a kb 3 egyszerű lehetséges okot a helyzetedre, és azt mondtad, hogy ez nem igaz, vagyis hogy nincs is az okok között a te eseted. Ami hülyeség, mert csak ez a 3 lehetőség közül lehet valamelyik, ugyanis ha egyik se lenne igaz, az azt jelentené, hogy nincs is motivációd egyáltalán, tehát magadnak mondasz ellent. Csak úgy tűnik, ezt nem látod át, miközben adod elő magad, és ilyen átlátszó süket dumával akarod az ellentmondás feloldását elkerülni, hogy "ezt nem akarom leírni, bonyolult stbstb". Ezt ilyen röviden össze lehet foglalni hogy "otthon nem működik és akarsz más nővel dugni" és te vagy a többszázezerből az egyik ezzel a problémával 🤷 Csak te nyilván szebben akarod megfogalmazni.

jún. 4. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!