Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Ti mennyire vagytok szexuálisan vonzók?
Lassan 6 éve nem tudtam 1-2 randinál messzebbre jutni 1 nővel sem szóval valszeg a semennyire kategória lehetek, borzasztó kisugárzással. Valszeg túl fura is vagyok a legtöbb normie csajnak úgyhogy faking reménytelennek tűnik a helyzetem. Pedig szerintem annyira nem lehetek ronda. Jobb napjaimon szerintem elmegyek egy 10/6-nak és izom is van rajtam valamennyi plusz 195cm körül vagyok de hát ez van mégis valamiért.
Egyszerűen nincs meg bennem valami szerintem. Sokszor látok olyanokat is becsajozni akik konkrétan olyan buták mint a segg, vasággyal 60 kilók de mégis jobban tudnak nálam valamit :D. Igaz az ilyeneknek általában a párjaik is olyanok amilyenek...
3. Kíváncsi vagyok, mivel én is így gondolom néha. Esetleg írhatok?
Fiúk, örülök hogy itt sokan a belső értékre is gyúrnak.
A nők sokszor jobban vonzódnak ahhoz aki törődik velük, ezt jó olvasni. :)
Kedves kérdező, hogy válaszoljak a kérdésedre.
Kinézetem picit telt (sportolok, viszont van cicim és fenekem is, bár fogyni nagyon szeretnék), arcom babás, arcbőröm puha, hajam közép hosszú.
Nem tudom magam kategóriába sorolni, viszont szexuálisan nagyon is tudok vonzó lenni, mivel nem egy kör után fulladok ki, a páromat akár fél óráig is tudom kényeztetni, ami neki nagyon tetszik. :) csak ne kapjak szájzárat. ,💁🏼♀️🧐
Érdekel mi tetszik neki, szeretek fejlődni szexuálisan és emberileg is. Szeretek neki örömet okozni és szeretem azt amikor ő is örömet okoz nekem. Talán ezért vagyok "átlagfeletti" egy picit. Hiperaktív vagyok és képes vagyok naponta 2-3x együtt lenni a párommal, csak töltsön újra. :)
Ezek pozitív tulajdonságok? Mindenkinek más szerintem. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!