Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a férfiak vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak vagy a nők maszturbálnak többször?

Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 09:22
A kérdező szavazást indított:
Férfiak
Nők
53 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem inkább szexuális beállítás és nem feltétlenül nem függő.

Én lányként naponta masztizok és már csupán csak a gondolttól, hogy pl. a szél felkapja a szoknyámat és villanhat a bugyim, rögtön nedvesedek.

Van olyan ismerősöm ezzel szemben, aki ha szoknya nélkül sétálna még az sem hozná izgalomba. Nem vagyunk egyformák.

2022. jún. 16. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Nyilván függ az egyéntől is, ettől függetlenül én azt gondolom, hogy átlagosan a férfiak többet maszturbálnak. Ez nem azt jelenti, hogy nincs olyan nő, aki szinte már függ tőle és nincs olyan férfi, aki teljes önmegtartóztatásban él, csak általánosságban ez figyelhető meg. Azt fontos megjegyezni, hogy szerintem, tehát nem tényként próbálom beállítani, csupán én így érzékelem. Egyébként ennek lehet az oka az is, hogy a nőknek sokszor több idő elérni az orgazmust, ergo több belefektetett energiát igényel, míg a férfiak, ha úgy van, letudják két perc alatt is.
2022. jún. 16. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Átlagban a férfiaknak nagyobb a libidójuk a nagyobb tesztoszteron szint miatt, ezért többet is maszturbálnak.

Illetve a férfiaknál a rendszeres maszturbálás segít az éjszakai magömlés elkerülésében.

2022. jún. 16. 10:24
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem férfiak de az 1. -es válaszadóval értek inkább egyet. Egyéni habitus kérdése. Az én páromat nem tudnám, hogy valami szexuális izgalomba hozná e. Megszületett e az a mágus? Két éve meg volt olyan hölgy aki már a találkozáskor izgalomba jött pedig csak beszélgetni mentünk. Sajnos nem éltem a lehetősséggel. Élethelyzetek is befolyásolják. Amióta gyakorlatilag a párom mellett cölibátusban élek sokkal kisebb lett a libidóm nekem is. (Végre! :) ) Kevesebb a ciba.
2022. jún. 16. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy a férfiak.
2022. jún. 16. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Férfiak

Nekik ráadásul muszáj is mert különben jön az éjszakai g*citündér

2022. jún. 16. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

"a nőknek sokszor több idő elérni az orgazmust"

Mert b.nak megtanulni!

2022. jún. 18. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Az éjszakai magömlés elkerülése csak azért baj mert ragad a pizsama vagy más oka is van?
2022. jún. 20. 11:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Férfiak, ez egyértelmű, ez nem is lehet kérdés.
2022. jún. 21. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy mi férfiak.😁
2022. okt. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!