Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nap be vagyok gerjedve. Hiába masztizok többször, akkor is állandóan a szex jár az eszemben. Más is van így? (Kort és nemet is légyszi)
Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 15:00
1/14 anonim válasza:
Lány vagy fiú vagy? Foglald le magad valamivel, sportolj valamit. Amúgy normális, örülj neki. :)
2/14 A kérdező kommentje:
1-es Te sem írtad, hogy lány vagy e vagy fiú, pedig külön kértem ezt a feltett kérdésben!
2020. júl. 23. 15:04
4/14 anonim válasza:
Néha néha nálam is előfordul ez 2-3 havonta mikor semmi sem elég :D de egy idő után elmúlik
23N
5/14 anonim válasza:
Én is így vagyok. De ez általában tart pár napig és utána megint oké minden. 28N
(Fiúk, nem kérek privátot, lányokra izgulok)
6/14 A kérdező kommentje:
5-ös végre egy normális válasz! Köszönöm!
2020. júl. 23. 15:08
7/14 A kérdező kommentje:
6-os köszi!
2020. júl. 23. 15:09
8/14 anonim válasza:
Én is vagyok már 3 masztin túlvagyok, 20/l
9/14 anonim válasza:
Nálam is nagyjából ez a helyzet...:D
21/L
10/14 anonim válasza:
Igen, van amikor az embert elkapja a gépszíj és szinte semmi sem elég :) Olyankor nincs más hátra... élőben kell csinálni.
Privit én sem kérek, köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!