Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként megalázó egy pasi fenekét kinyalni, oral kozoben?
Figyelt kérdés
Nem kell privi.2022. jún. 16. 07:05
3/23 anonim válasza:
Ha kölcsönös megegyezésen alapul és alapvetően a gyönyörszerzés a cél akkor nem megalázó
5/23 anonim válasza:
Amikor mi nyaljuk a popótokat az szerinted megalázó?
6/23 A kérdező kommentje:
Az más
2022. jún. 16. 07:20
7/23 anonim válasza:
Nem megalazo, nekem tobb lany is csinalta. En baromira elveztem, es nem tartottam kicsit sem aldobbrendunek, vagy alarendeltnek a lanyt. Es mindketto lany elvezte is, raadasul ok dobtak fel az otletet. :D
8/23 A kérdező kommentje:
Nálunk is magamtól kezdtem el, de még sose csináltam ilyet azelőtt.
De tetszett neki
2022. jún. 16. 07:25
9/23 anonim válasza:
Akkor meg foleg ne erezd megalazonak szerintem. Elozo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!