Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura ha lányként izgat, hogy a pasi törékenynek lát szex közben?
Nem fura. Engem is szokott izgatni.
L
Engem meg az izgat ha össze is törhetem ^^ 31F
(semmi maradandó sérülés, mielőtt jönnek a trollok)
Nagydarab majd 110 kilós férfiként én is imádom a vékony, törékeny lányokat, nőket! Lehet valami enyhe peeverzitás, de izgatóan hat rám, hogy talán kicsit óvatosabban, finomabban kell bánni velük. Némelyikükkel majdnem annyira, mint egy porcelán babával. Nagyon szeretem! :-)
48Ffi
Nagyon izgató ilyen lánnyal együtt lenni 😉
Örülök, ha ilyen partnert találok.
Budapesti férfi
Egyáltalán nem az.
Az hogy törékeny vagy (vagy annak mitatod magad) erősíti a férfiban a természetes védelmező ösztönt. Ezzel akár még jobban kívánhat mivel férfiasabbnak érzi magát melletted. A (legtöbb) férfi a kompetenciáitól érzi magát férfiasnak és mi sem lehet ennek nemesebb formája mint a nő fizikai védelme. (pluszaz hogy a fizikai védelem a saját ereje ellen kell még nagyobb löketet adhat az egésznek)
Az ösztönös, nemre jellemző viselkedésnek persze a fordítottja is működőképes. Mármint az amikor a férfi alkalmazza a nőn.
A nőnek is megvan a hasonló ösztönös viselkedése ez pedig a gondoskodás.
Persze nem arról beszélek hogy a nőnek el kell tartania a férfit.
Nálam eddig ez úgy működött hogy tudtam hogy mit hogyan csináljak hogy jó legyen mindkettőnknek de hagytam teret hogy irányíthasson.
(Persze a partner felé mindig tisztelettel kell fordulni, nem szabad kihasználni a másikat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!