Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dilemmában vagyok, a munkahelyemen diákmunkára jött egy 18 éves lány, aki elég egyértelmű jeleket mutatott felém, hogy vonzódik. Nekem se lenne ellenemre a dolog, de kissé zavaró a korkülönbség. Nem tudom mitévő legyek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 23:28
11/18 anonim válasza:
Nyilván egy 18 éves nem szexkapcsolatot fog akarni, hanem szerelmes lesz ha lefekszetek, tehát magadra hozod csak a bajt, mert utána fel kell vállalj egy 18 évest, ha leszel olyan rendes és nem használod ki.
12/18 anonim válasza:
AZ elég nagy hiba hogy ebbe a korban ezt vad idegenektől kérdezed meg.
14/18 anonim válasza:
Ha nem vagy a főnöke és tényleg elmúlt 18 akkor nem kell félned semmitől.
De azért védekezzetek...
Hajrá!
15/18 anonim válasza:
Nézd, a csaj nagykorú, azt csinál amit akar. Annyi ha lépsz, szerintem se munkahelyen tedd. Vagy hát fűzni lehet, de semmi komolyat.
A lényeg, hogy mindenki számára tiszta legyen miről szólba dolog.
De ha mindenkinek jó, miért lenne baj? Gondolom úgyse feleségül akarod venni.
16/18 anonim válasza:
"Nyilván egy 18 éves nem szexkapcsolatot fog akarni" - miért nyilván?
17/18 anonim válasza:
Azért mert 2x rendesen lefekszel egy 18 évessel, már szerelmes lesz, éppen ezért öngól, várhatna bármilyen diszkréciót a kérdező azután :D Na azt majd hogy kezeli a munkahelyen?
18/18 anonim válasza:
Ha tetszik hancúrozz vele, lesz majd mire visszagondolni ha megöregszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!