Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti szex közben verbálisan is szoktátok izgatni a pasit?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan, mivel?2022. jún. 15. 22:50
1/5 anonim válasza:
A meghunyászkodást és a csúnya szavakat szereti.
2/5 anonim válasza:
Igen, pl. lovaglónál: -úristen, hogy lehet ilyen retkes a lepedő a te feleden? Ilyesmi.
3/5 anonim válasza:
Igeeen, bár inkább oda-vissza kommunikáció nálunk. Kicsit szituáció függő. Ha inkább ő a dominánsabb, akkor ingerlem, hogy ,,használjon ki" , vagy kezeljen rongybabaként. Ha én vagyok a dominánsabb, akkor azzal, hogy élvezze ki, amíg lehet. Meg kérdezgetem, hogy mit érez😅
4/5 anonim válasza:
Ilyeneket szoktam: kúrj szét te csődör, ezaz repessz meg, isteni a farkad...
Idáig mindenkinek bejött.
5/5 anonim válasza:
Ez isteni, ne hagyd abba, ez az baby... Ilyeneket szoktam mondani neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!