Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnaposan ti is kanosabbak vagytok?
Tesóm szerint azért, mert ilyenkor a férfi mint evolúciós vadállat a halálán van, ezért úgy érzi, mielőtt kimúl, szaporodnia kell. Tehát egy afféle élni akarás vezérli. És ennek hiszek, mert másnaposan brutál kanos szoktam lenni. Nem vagyok éhes egész nap, vizet se akarok inni, csak mondjuk fekszek és sokkal jobban érdekel egy numera, mint normális napokon...
viszont mikor másoknak feltettem ezt a kérdést, azt mondták, másnaposan a halálukon vannak, a szexet sem kívánják. Ez csak emberfüggő lenne?
31 F, és életkortól függetlenül így van, talán fiatalon nem voltam ennyire kanos másnaposan, akkor inkább normálban, de az idő előrehaladtával 20-as éveimben az voltam.
Élni akarás?? Én másnaposan meg akarok halni :'d
Viccet félretéve, én nem. Ugyanolyan kanos vagyok mint egy átlag reggel
Az osszes eddigi paromnal eszrevettem, igen. Meg en is erzem magamon nokent, hogy ilyenkor az a "faradt kancas" vagyok egesz nap
Szoval ennyibol megdontenem az evolucios magyarazatot, mert a nosteny allatoknak ki is ke hordani az utodot, tehat nem a haldoklas erre a legjobb idopont :D
Egyénfüggő, de a férfiak 40-60%-ánál előfordul. Neurológiai okai vannak. Kap a bal frontális cortex egy jó nagy "ütést" a piától és a metabolitjaitól (lebomlási melléktermékek) ezért vagy kanosabb (de egyben türelmetlenebb is - merthogy azt is a bal frontális cortex kontrollálja).
Nem mindenkinél és nem egyforma mértékben jelentkezik, totálisan az egyéni "agystruktúra" függvénye.
Másnaposan? Na, de mennyire?
1 liter vodka után, vagy 10 sör után?
Húsleves, sötét szoba, egy ágy, két marék algoflex és minden ami savanyú.
Nem igazán voltam eddig másnaposan kanos, inkább félholt mosott szar.
Nocsak, nocsak! Igazam van vagy igazam van...
Bár tesóm elméletét nem közlik benne, lehet írni kéne nekik egy 2. cikkért, lenne rá téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!