Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől van hogy ha még fáradtan másnaposan kiverem másodjára, másodjára sokkal keményebb és tartósabb az erekcióm mint elsőre?
Figyelt kérdés
Még így 38 évesen is. Nem fordítva kéne hogy másodjára már fáradtabbnak kellene lennie, és inkább az elsőnek kellene merevebbnek lennie?Pedig ha nagyon másnapos vagyok, nem a legkeményebb2022. máj. 8. 15:43
1/2 A kérdező kommentje:
Más is így van ezzel?
2022. máj. 8. 16:04
2/2 anonim válasza:
Múlt éjjel tripláztam egyet, hasonló volt, 42F. Szerintem ez már az az időszak, amikor monumentális finálé készül, ugye nyilván ha nőbe menne, akkor lennének vitathatatlan evolúciós előnyei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!