Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes tinderen előfizetni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes tinderen előfizetni?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata? Jelenleg 10 likeom van, jó lenne tudni, kik azok.

2022. jún. 15. 15:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy büdös fillért nem ér a tinder, nemhogy forintot. :)
2022. jún. 15. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sosincs olyan, hogy hosszú távon rejte van valaki. Kifigyelem, milyen a képe a takarás mögött, és utána nagyon sok nőt balra húzok, hogy pörögjön a válogatás, és ne legyen az, hogy elfogynak a like-jaim. És ezzel a taktikával elég hamar ki is adja azokat a profilokat! Persze néha állítani kell a kort, mert egyszer volt, hogy 45 éves nőnek jöttem be, bár végül csak egy randi lett belőle. De amíg saját életkoromon tartottam a beállítást, addig őt sem adta ki, de utána hamar.

31F

2022. jún. 15. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Már nem éri meg. Akkor kezdett elromlani a tinder, amikor a gold megjelent. Régen megvetted a plust, 3k havonta, napi 5 szuperlike, heti egy kiemelés, helyszínváltás, láttad ki húzott jobbra, minden. Utána jött a gold, oda átkerült az, hogy látod ki likeol. Ez még elviselhető volt, viszont ezt is nerfelték, már csak heti 5 superlike van. Talán kiemelés van még. Aztán mostmár havi 10ezer a legfullosabb előfizu amivel match nélkül is ráírhatsz. Badoon is lehet ilyet, teljesen felesleges imo. mostanra már ilyen több ezer forintos szuperultra kiemelés kell, hogy érvényesülj. Szóval vagy úgy nézel ki, mint Henry Cavill és naponta jobbra és balra elhúzol 5 5 embert összesen, vagy pedig tízezreket fizetsz. Teljesen eszement app. Amikor regisztrálsz, van egy kis boost hogy ráfüggj egy hétig, jön simán egy csomó match, aztán elapad a patak és fizethetsz. Itt gyakorin könnyebb ismerkedni szerintem már
2022. jún. 17. 01:27
 14/16 Delanchy válasza:
Hali! Én csak a saját tapasztalatom tudom leírni, nekem bejött. :) Nem vagyok promoter, de az a lány aki akkor jobbra húzott és kifizettem h ki volt ő, azóta is ő a párom és nagyon szeretjük egymást, évek óta együtt vagyunk, közösen látogatjuk egymás szüleit és megyünk nyaralni. Ez is egy olyan kérdés amire nincs helyes válasz. Sajnos ez is egy olyan dolog amit mérlegelned kell, nem fekete/fehér mint ahogy az életünk sem minden téren. Lehet elbuksz X összeget és semmit nem nyersz, de lehet ,hogy megtalálod azt akivel együtt képzeled el az életedet és a céljaidat. Egyszer fizettem csak elő, azt éreztem, hogy meg kell néznem azt a lányt és bejött! :) Az is lehet ,hogy abból az összegből amit erre költenél érdemesebb lett volna elmenni egy társasággal "bulizni" és ott ismerkedni meg vkivel. Az is lehet ,hogy azt a pénzt amit tinderre költenél érdemesebb lett vna társastánc órára költeni és ott ismerkedni! :) Bocsi, hogy a végén még jobban elbizonytalanítottalak csak, de sajnos erről szól sokszor az élet, nem tudunk pontos válaszokat adni, csak a saját érzéseinkre hallgatni és közben a józan eszünkkel viaskodni! :)
2022. jún. 17. 10:43
 15/16 anonim ***** válasza:
14 a kulcsszó itt az évek óta. Tehát évekkel ezelőtt működött és volt értelme előfizetni. Ahogy én is írtam. Ma nincs.
2022. jún. 17. 15:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2022. jún. 17. 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!