Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után, aki bosszúból visszacsalt, az úgy csinálta, hogy kiderüljön a másik számára vagy rajtakapja? Kivel szexeltél és mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Pár mondatban kifejtenétek.
Igen tudom, hogy a bosszú megcsalás nem jó ötlet, de nem erről szólt a kérdés, hanem hogy ha már valaki ezt választotta, mi lett belőle?
2022. jún. 14. 16:20
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg kicsit sem fogja érdekelni
2/6 anonim válasza:
Azzal a csajjal akire mindíg irigykedett, mert mindenben jobb volt nála, így hiába hisztizett rajta, vele nem tudott mihez kezdeni (azt tudtam hogy másik csajnak nekimenne, mert elég agresszív volt, ettől a csajtól viszont tartott.) így pofára esett rendesen, ráadásul a csaj is élvezte hogy szivathatja az exem:)
3/6 A kérdező kommentje:
2. Hát ez így telitalálat lehetett a megcsalása után az exed ellen.
2022. jún. 14. 16:51
4/6 anonim válasza:
3
Igen tényleg az volt, az exem rendesen visszakapta amit adott.
5/6 anonim válasza:
Nem bosszúból csaltam vissza, tudott róla, de pont lesz.rtam mert a félrelépése után már csak exem volt így semmi köze nem volt hozzá kivel, mikor, hányszor kefélek.
6/6 anonim válasza:
Másfél évig voltunk együtt, mikor szakított velem, mindenféle értelmes magyarázat nélkül. Másoktól tudtam meg, hogy megcsalt, és a másik nő miatt dobott. Eltelt pár hónap, kezdtem jól lenni, mert eléggé megviselt, mikor megkeresett sírva, hogy szeret és engem akar. Túl naív voltam akkor még, visszafogadtam, de nyilván mindennek a tudatában nem volt már olyan a kapcsolat, mint előtte. Sok veszekedés, gyanusítgatás után elegem lett, elkezdtem mással ismerkedni, majd közöltem vele, hogy vége, mert mással akarok lenni. Kb olyan gyomros lehetett ez neki, mint nekem. Valahol jól esett ez a kis bosszú, visszavágás, de ennyi, nem tenném mégegyszer, mert ezzel magamat is mínősítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!