Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Findom kapcsolatban hol a határ?
Domina vagyok, a BDSM egyéb területein van már tapasztalatom, de jelenleg először vagyok egy findom kapcsolat kedvezményezett oldalán. A helyzetet rendkívül élvezem, de nem az összeg nagyságát, inkább magát a tényt, hogy ilyen szinten megalázkodik és kiszolgáltatja magát nekem. Eddig a heti 40-50 ezer az általános, de mivel jóval tehetősebb ennél, egyre többet és többet szeretne adózni, és azt szeretné, ha a saját pénzét is én osztanám be neki, hogy mire költhet, stb. Az adózás még oké nekem, ha ezt ő is élvezi, de teljes kontrollt nem akarok gyakorolni, hiszen van élet a szexualitáson kívül is.
Volt már valakinek hasonlóban tapasztalata? Szubok és dominák véleményét is szívesen meghallgatom, hogy mi/mennyi ebben az egészséges határ.
Feleségemmel kipróbáltam ezt pár évre, hogy teljes kontroll nála volt pénzügyek terén. (FLR kapcsolatban élünk)
A fizum az ő számlájára ment, én meg zsebpénzt kaptam. Keveset, és egyre kevesebbet, persze attól is függött mennyire volt épp "elégedett" a viselkedésemmel.. Hónap végére már sose volt pénzem pl. a munkahelyen kajálni, ezért magamnak kellett főznöm, és persze a haverokkal kocsmázásról meg jobb ha le is mondtam
Szerintem ez csak házastárs/barátnővel működik hatékonyan, alkalmankénti dominával nem. Ugyanis sok kivétel adódik menet közben (pl. sürgősen kell pénz benzinre, szerelőre stb)
Két fiatal domináns lánynak is voltam már finsubja. Nagyon élveztem mindketten amatőrök voltak, mégis élvezetes volt Nekik adózni a nehezen megkeresett pénzem.
Harmadiknak pedig egy hivatásos profi domina volt...nos hatalmas csalódás, a két fiatal lány sokkal jobbak voltak :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!