Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok tartani nofap-et? Szerintetek az gond, ha egy napig se bírom maszturbálás nélkül?
nofap = önkielégítés kerülése (ha Valaki nem tudná)
Minden nap maszturbálok legfeljebb kétszer és többek között emiatt is fogadtam meg magamnak, hogy másnap nem fogok.
Tinédzser vagyok és ,,tombolnak a hormonok" vagy legalábbis ezt szokták mondani de egyszerűen nagyon nehéz számomra kibírni maszturbálás nélkül.
Szerintetek ez normális vagy függő vagyok már? Ti szoktatok nofap-et tartani?
Válaszokat előre is köszönöm!
Bocsánat a szöveg összevisszaságáért.
Úristen mik vannak itt xd
Ha sikerült összesodornom titeket, nem kell megköszönni csak mondom xd
Egyébként így végső soron én azt a következtetést vonom le, hogy szerintem önkielégítés után pont, hogy jobban tudok koncentrálni és feloldódik az elmém. Megszűnik ez a fizikális börtön... Jó elég.
Csak megszerettem volna osztani a gondolataimat azokkal akik esetleg valamikor rátalálnak erre a kérdésre.
Én ha jól emlékszem, akkor 11 éves koromban kezdtem. Még spermám sem volt. Azóta nem sok olyan nap telt el, hogy ne szexeltem vagy ne masztiztam volna. Sőt volt olyan amikor egy nap 7x is csináltam vagy szexeltem. Mondjuk az már nagyon extrém.
Viszont amire majd figyelj, hogy a punci nem ad annyi ingerélst, mint a maszti.
Az más lesz. Akkor majd érdemes lehet csökkenteni ezt, vagy ha hamar elsülsz majd a punciban ,akkor akár növelni is.
Én tuti, hogy nem hagynám abba a helyedben.
43F
Nekem volt már párszor hogy bírtam kb. 1 hónapig. Elég jó volt :D
Ilyen korban nem tudom, bírtam-e volna.
Nekem 7 hónap volt a rekordom. Én azt tervezem hogy soha többé nem csinálom.
U.I: A függő dohányos, és az alkoholista is lehetetlennek tartja hogy cigi és alkohol nélkül éljen. 😉
Én csak azt nem értem hogy miért védi a faxverést sok ember úgy mintha valami szent biblia lenne. Régen én is naponta csináltam, de amióta hallottam a nofapről azóta úgy kezelem mint a megváltást ami kimozdít a felszínes sz@r élet alól.
Aki ki akarja próbálni azt nem kell lehülyézni, és elküldeni az anyjába mint valami homofób vadbarom. Tessék felnőtt, értelmes civilizált emberként viselkedni. Egyik sem bűn.
én mowalk napot szoktam tartani
ilyenkor otthon döglök egész nap, még az ágyból sem kelek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!