Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet nalam? Mi lehet az oka? 19l
Tudom, hogy eleg fura. De bejon egy kb 50 eves ferfi, mentsegemre szoljon hogy tenyleg jo pasi, es flortolni is szokott, latom rajta hogy bejovok neki, ami kicsit azert zavarba hoz.
Na de a lenyeg, hogy erzem hogy vonzodom hozza, es talan szexelnek is vele, de pl csokolozast nem tudnam elkepzelni vele . Miert van ez?
Megfogott, ennyi.
Történt hasonló az életemben, nem is olyan régen. Viszont itt én voltam a pasi (47).
A lány 21, egyetemista, baráttal a háttérben. XY oldalon botlottam bele, ráírtam, valami megragadta a fantáziáját és válaszolt. Eleinte ritkán, majd egyre sűrűbben beszélgettünk, részletesen kiveséztük egymás vágyait, majd nyílt a témakör, és már mindenről is beszéltünk. Kis idő után napi szintre tért a beszélgetésünk.
Kérdeztem mennyi az a kor férfinál akivel még szóba áll. A válasz 40 volt. Megkérdeztem akkor velem miért. "Mert Te más vagy, Te vagy a kivétel."
Hozzáteszem volt képcser, tehát tudatában volt, hogy nem egy Bruce Willis vagyok, viszont a stílus, modor, nyíltság, és egyébb apróságok megragadták, az amúgy nem ilyen beszélgetésekhez szokott lányt.
Azt biztosan állítom, ha szexelnél vele, lenne csók is, és nem Ő erőltettné. Igen, van ilyen, létezik. Léteznek ismeretségi körömben is olyan több éve együtt lévő párok, ahol a lány 20-25 évvel fiatalabb a férfinél, és látom majd szétdurran a bodogságtól. Talán Te is érzelmileg a korodat jóval meghaladó állapotban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!