Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen alkat a legvonzóbb a lányok között?
Figyelt kérdés
Kort is írhattok. :)2022. jún. 13. 13:04
32/39 anonim válasza:
Alacsony termet, széles csípő, vastag comb, nagy fenék, vékony derék. A melle mindegy, csak szép legyen, de méretre lehet egész kicsi is, közepes is, esetleg nagy is (bár általában a nagyok között van a legkevesebb szép szerintem).
30-as, mint látod, van, aki szerint teljesen ideális az, amit írsz.:) Szerintem némi pocak is szexi (az izmos has nem is tetszik egy nőn), ha a derék vékony marad.
33/39 anonim válasza:
Vékony magas feszes kisebb cicik.
35/39 anonim válasza:
Alacsony, kicsi de kerek hátsó, szép combok, bár az majdnem mindenkinek szép :) A többi kb mindegy csak ne legyen kövér de lapos se, viszont a nagyon sportos alkat se jön be. Ami még nagyon tetszik az a szép, dús, erős haj meg a telt ajkak (de nem kacsaszáj). 23F
37/39 anonim válasza:
A kövér tömhető picsa,mellette a szűk puncival.
38/39 anonim válasza:
Ahogy látom, itt egyedül nekem tetszenek az izmos combú, kisportolt nők. Akik nem véznák, de nem is zsírosak, legalább 60 kilósak, kisebb, formás mellük van, kerek fenekük, karakteres vádlijuk, tónusos váll, kar, nyak, és mindehez széles csípő, homokóra sziluettel.
39/39 anonim válasza:
Utolsó,de azok úgy meglovagolnak hogy avégén kettészakad a faszod.:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!