Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom teljes szívemből ,vele akarom leélni az életemet mindenét imádom, de még is vágyom más nőkre , mással is szeretnék sexelni és nem tudom kiölni magamból a vágyat.Miért kell korlátok között élnük? Más is így gondolja?
Figyelt kérdés
Egyszer eldöntötték mi a jó és mi a rossz De ha nekem így jó? Annyira korlátozottan élünk miért nem sexelhetnénk szabadon másokkal is.Egyszer kétszer lefekszünk valakivel az addig tart. Utálom ezt a zárt konzervatív világot ami elítél azokat akik máshogy látják a világot.2022. jún. 13. 10:26
11/11 anonim válasza:
Én is szeretem a feleségem, de havi 1-2-szer azért elmegyek prostihoz (csak nagyon jó nőhöz, akivel remek az összhang). Szükségem van arra, hogy havi mondjuk egyszer egy kis helyes fiatal csajszival szeretkezzek, az egy hónapra megfiatalít engem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!