Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti korosztály is igy ugyanugy szörtelenit mint a fiatalabbak?
Miért, mi különbség van érzetben? :)
20: Az miből jött le hogy ha marad szőr akkor nem nyalják ki?
Kinyalom én a szőrös puncit, sőt nagyobb élvezettel mint a kopasz barackot.
Ha csak kopaszra van borotválva az bizony gyorsan szúrós lesz, na azt nem szeretem. Ha borostás az fura. Inkább legyen szőrös :)
Illetve nem véletlenül maradt a szőr ott, nem kitolásból van... Nem és nem egyáltalán nem haszontalan.
Húúú, bennem fel sem merült, hogy úgy érti...De igazad lehet...
Én 14 éves korom óta borotválom, nem divatból, csak kipróbáltam és megtetszett, eddig akikkel voltam nekik is és imádták. A lábam gyantáztatom, szemöldököm már magam igazítom, párszor kozmetikussal, de elsajátítottam. Némelyik tetovált szemöldök olyan ijesztő, v. idétlen.
Néha szoktam fazont hagyni és kreatív mintát is, hogy ne csak egy csík legyen, de idő igényes, bár aki látta, oda volt érte és bejött a kreativitásom.
Volt, aki maga ajánlotta fel, hogy leborotválja izgi volt, felizgultunk. Jó előjátéknak is. Olyan is, hogy én borotváltam le a farkán a szőrt, arcon is.
Szerencsére fiatalon rájöttem, hogy senkinek sem kell megfelelnem, csak magamnak. A hozzáállásom és személyiségem miatt sokan kedvelnek. Meglepődnek mikor meg tudják hány éves vagyok, mert feszt fiatalabbnak néznek, ált. 25-nek.
Szóval ugyanúgy szőrtelenítek, mint fiatal koromban.
És jobban szeretem a csupasz faszt is. Eddig szerencsére akikkel együtt voltam, mind borotválta magától.
Javarészt a fiatalabbaknak is bejövök. És inkább ők nekem is.
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!