Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti korosztály is igy ugyanugy szörtelenit mint a fiatalabbak?
Én nem borotválom. Soha nem is szedtem le teljesen. Bikinivonal mentén leszedem hangulatomtól, vagy programtól függően, de annál jobban nem.
És nem gondolnám, hogy ettől igénytelen valaki.
Sőt...Jól írja az 55F, főleg egy férfi legyen szőrös.
Igénytelennek azt mondanám, aki másnak akar megfelelni, nem magának. Aki más miatt fektet hangsúlyt az ápoltságra, külsőre, nem maga miatt. A #7 "szerintem is ritkábban azért már. főleg mert nem akarnak senkinek megfelelni stb." mondataira reagálva.
45n
Abban igazad van, attól, hogy, ha nem szőrteleníti valaki a punciját még nem igénytelen, (persze a többi testrészt kell, mert akkor az már tényleg igénytelen), de a 40-es nők 90% szőrteleníti, kevés olyan hölgy van már (a 40-esek között) mint Te.
Soha nem voltam olyan aki beáll a sorba, és megy a divat után. Megvan a magam gondolkodása, ízlése.
Nem érdekel, hogy mások nagyrészt szőrtelenítenek intim tájékon. Két dolog érdekel. Engem ne akarjon rá kötelezni senki. Meg ne találkozzak olyan férfival, aki csupi odalent :D
12: Én meg pont ezt imádom...
Nekem, ha csak haja van egy nőnek az olyan természet ellenes.
Ugye már a szemöldök is tetovált sokaknál...
55F
Persze, igazad van, csak a kérdésre való válasz miatt írtam, hogy igen a 40-esek általában szőrtelenítik a puncit.
Én szeretem, ha csak a haj van szőrként egy nőn, de igaz a szemöldök határeset, az nálam se kritérium, de mondjuk egy láb, hát az mindig legyen szőrtelen selymes, nekem ez minimum (még egy punci is lehet néha szőrös, de láb nem).
Na jó, hát azért az intim szőrzet meg a láb nagyon más tészta. :) Egy női szőrös láb valóban csúnya, férfias.
Egyszer azért próbáld ki, hogy teljesen csupasz puncival dugsz, és így kinyalatod magad, lehet azután Te is csupaszon fogod hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!